torstai 16. elokuuta 2012

Torstai-illan kahvihetki

Tänään me saimme vieraita melkein talon täydeltä. Kolme ihanaa ystävätärtä, kummilikan ja kummilikan pikkuveikan! Keitimme kahvit, syötiin kinkkupiirakkaa, jäätelöä ja vattupiirakkaa ja turistiin niitä näitä. Siinä käytiin taas parin tunnin aikana läpi kaikkien kuulumiset, yhteiset sattumukset, vanhat työkuviot, uudet työkuviot, lapset, vauvamasut, kodit, perheet ja muut uutiset.  Aika meni kuin siivillä ja lapset viihtyivät hienosti keskenään. Aikuisten turinoiden lisäksi, pestiin paljon ja toistuvasti käsiä ja naamoja suklaasta, pyyhittiin pöytiä, soviteltiin riitoja, lohdutettiin mielipahassa, pidettiin huolta pääluvusta, toruttiin, varoiteltiin ja naurettiin. Kyllä siinä oli vilskettä ja vilinää kerrakseen. Topi sai melkein hermoromahduksen kun oli niin monta pientä vahdittavaa. Mimi nukkui sikeästi koko vierailun ajan, paitsi jos oli jäätelöä näköpiirissä. :)


Saimme kummilikalta ihanan kehystetyn piirroksen, siinä olen kuulemma minä ja hän. Ihan mahtava kuva ja ihana Amppa!!!





Huomatkaa viivana paikalla oleva Mimi! Jäätelöä? Missä!?!!





Piti ihan vähän vaan ilmeillä muksuille, että sain kaikki hymyilemään yhtä aikaa ja se onnistuikin hienosti. Valitettavasti vaan kuvaaja oli joka kerta hieman myöhässä! Tai keskittyi kuvaamaan niitä ilmeitään.... Kröhöm... =)

 Tähän loppuun vielä yksi pose! =) Huomenaamulla sokerirasituskoe... Iyyyyh!!! No, onpahan sitten ohi sekin. Hyvää yötä kaikille!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti