maanantai 20. elokuuta 2012

jee jee!! 300 jee jee!!!!

WUHUUUU!!!! Tänään se sitten tuli täyteen, nimittäin 300 blogipostausta!!! (yksi merkityksetön pikku postaus tuossa välissä, kun en jaksanut odottaa!! :))Tämän merkittävän virstanpylvään kunniaksi järjestän Harakanhatun ihka ensimmäisen arvonnan!! =) Mua jännittäääää!!!!! Hihihihihiiiii!!!
Elikkäs jos haluat syysmyssyäsi koristamaan tällaisen ihanan ja rakkaudella käsintehdyn upean uniikin ja mahtavan kukkakorun, tee näin! Rekisteröidy blogini lukijaksi, jos et sitä jo ole. Myös jo aikaisemmin rekisteröityneet voivat siis osallistua! Jätä äkkiä kommenttia tähän viestiin kertomalla minkä värisen kukkasen haluaisit: viininpunainen, kirkkaan punainen, pinkki, vaaleanpunainen, tumma violetti, tumma sininen, vaalea sininen, turkoosi, musta, valkoinen, ruskea. Ja jää odottamaan suosiiko arpaonni sinua. :) Huom! vain rekisteröityneiden lukijoiden kommentit osallistuvat arvontaan. Perjantaina arvon voittajat, joten aikaa on ruhtinaallisesti!! Viisi lukijaa saa omakseen kukkasen ja ilmoitan korujen voittajat täällä blogissa. =) Tällä hetkellä voittoprosentti on aika hyvä sillä lukijoita näyttäisi olevan vasta 12! =)






Ja eikun rekisteröitymään ja kommentoimaan!!!! =)

9 kommenttia:

  1. Pinkkkkkkkiiiii <3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  2. Valkoneeeeeeen <3 <3 <3 :D

    VastaaPoista
  3. Aika hyvin hei! Nyt jos ei muut kommentoi ennen perjantaita, saatte kaikki kukkaset! Mä pidän peukkuja teille!!!! =)

    VastaaPoista
  4. Wuhuuuu!!! Lisäää!!! =)

    VastaaPoista
  5. Hei voittajaaat!! Eli kaikki ylle kommentoineet, laittakaa osoitteenne tähän sähköpostiin: mimimuumokomoo@gmail.com niin saan laitettua kukkaset matkaan! XD

    VastaaPoista