maanantai 20. elokuuta 2012

Paperisota ja ompeluhuone



 Tämä viikko on lähtenyt varsin arkisesti käyntiin. Olen käyttänyt lähes koko aamupäivän selvitellessä erinäisiä työ-, koulu- ja äitiyslomakuvioita. Olen soitellut sinne ja tänne, juonut välillä vähän kahvia, soitellut lisää, naamakirjaillut, soitellut taas, lähettänyt pari sähköpostia ja kirjoittanut liian monta muistilappua.

Nyt pitäisi olla kaiken selvää ja ainakin periaatteessa tiedän mitä nyt täytyy tehdä ensimmäisenä, mitä lomakkeita pitää täytellä ja mihin ne lähettää. Puuh!! Luulisi, että kaikki nämä Kelan kommervenkit olisi vielä muistissa Matildan odotusajoilta, mutta väärin luultu. Onnellisesti olin ne kaikki unohtanut ja nyt sain tehdä koko selvitystyön uudestaan. =)






Mahakin kasvaa päivä päivältä. Tässä komea ulkomuoto(mme) viikolta 27+5.

 
Jotta ei pääsisi liiaksi iskemään "työ/koulu/mammalomapaperisotaressiä" päälle, olen puhelujen välissä aina ommellut työhuoneen ompelukoneella sauman sinne ja sauman tänne. Ostimme Ikeasta pari pussilakanasettiä, jotka olivatkin Matildan petivaatteisiin liian isot. Minäpä ajattelin korjata tilanteen ottamalla jokaisesta pussilakanasta vähän sisään ja sitten kun likka siirtyy isompaan täkkiin, voi saumat sitten taas aukaista. Hip Hei! Joku voisi väittää, että olisi ollut helpompaa käydä vaihtamassa setit pienempiin, mutta käyhän se näinkin. =) Eikös olekin iloisen värisiä?






Työhuoneessa on muutenkin tapahtunut oikea kangasräjähdys, kun siellä täällä lojuu keskeneräisiä tilkkutäkin osia ja epämääräisiä kangaspinoja. Tilkkutäkki on jäänyt vähän kesken kun keskineliöiden kangas meinaa loppua kesken ja on vielä suunnitteluasteella se miten ratkaisen puuttuvat palat. Vaikka onko se nyt toisaalta niin justiinsa, kun on kerran tilkkutäkistä kyse. Taidanpa siirtyä miettimisasentoon tuohon sohvalle. Mukavaa maanantaita kaikille!!!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti