tiistai 7. elokuuta 2012

Nevermind- tarinoita nuoruudesta-

Käytiin eilen Jarnon kanssa katsomassa Tampereen Ylioppilasteatterissa Nevermind tarinoita nuoruudesta -näytelmä. Näytelmän ohjaaja on siskoni hyvä ystävä jo lapsuusajoilta ja hyvin tuttu siis meillekin. Tein hänen pyynnöstään näytelmään julisteen, flaijerin ja käsiohjelman.

Näytelmä oli kyllä oikein hauska ja viihdyttävä. Erityisesti nautin oivaltavista tulkinnoista ja kekseliäistä roolihahmoista. Ylioppilasteatterin kotisivuilla näytelmää kuvataan näin: "Tampereen Ylioppilasteatterissa saa ensi-iltansa 28.3. Jussi Moilan ja Teatteri Nirvanan alunperin tekemä ja käsikirjoittama näytelmä Nevermind - Tarinoita nuoruudesta. Kipuileva, elämänmakuinen musiikkinäytelmä palaa 90-luvun alun laman keskellä kasvaneiden lasten lapsuusaikaan, poukkoilleen välillä 2000-luvulla tarkastelemassa nykyaikaa. Iiris ja Ville rakastavat toisiaan, mutta mikä tekee heistä aikuisia? 80-Luvulla syntyneet ovat nyt kasvaneet aikuisiksi. Edessä on asuntovelka, lapset, pohdinta siitä, miksikä kasvaa ja ruuhkavuodet. Takana on lamavuodet, lama-ajan lapsuus ja erilaiset kokemukset. Mitä oppeja olemme saaneet kotoa aikuisuuteen?
Nevermind kertoo kaksi tarinaa, kumpikin tunnistettavia ja koskettavia. Tarina etenee ajan henkeen sopivan musiikin ja huumorin siivittämänä."

Itse Tampereen Ylioppilasteatterin tilat olivat hienot ja nostalgiset. Muistan että joskus teini/nuoruusvuosina olin joissain raveissa/dice/pippaloissa siellä ja siihen muistikuvaan nähden tilat olivat huomattavasti valoisammat ja hienommat. Tällä kertaa meno ei ollut ihan niin riehakas kuin noina nuoruusvuosina, paitsi mahassa jossa jäpikkä piti ihan omia reivejään koko viimeisen puoliajan! XD










Ihana myyntitiski!!!!! <3 br="br">











1 kommentti: