sunnuntai 12. elokuuta 2012

Helsingissä pötköttäen ja syöden

Käytiin viikonloppuna yllättäin Helsingissä Amslerilla ja Matsonilla. Ei oikeastaan tehty mitään ihmeitä, käytiin torilla syömässä belgialaiset vohvelit ja ostamassa mansikoita, pötkötettiin, tehtiin ihana raparperipiirakka, saunottiin, paheksuttiin Flow-festivaalikansaa ja kauheeta möykkää(miten niin keski-ikäistymässä!?!) katsottiin keihäsfinaali ja syötiin ihan kauheesti kaikkea hyvää.


Nämä alla näkyvät matkarattaat ovat kyllä olleet ihan super näppärät, paitsi jos iskee uni silmään. Tällä kertaa tilanne ratkaistiin näin. :) Hyvä Jarno!!! =)





Pakkasin Matildalle mukanaan pieneen reppuun pari nukkea ja pikku figuuria, mutta ne viskattiin välinpitämättömästi syrjään kun Amsler-täti kaivoi kaapeistaan pari muovimukia, punottuja lasinalusia ja koristekiviä. Niillä tyttö leikki onnellisena kaksi päivää.



Sunnuntai aamuna Amsleri loihti meille ihanan aamupalabrunssin, joka sisälsi mm. juustotarjottimen, brushettoja, smoothieta, mansikoita, raparperimehua ja kaikkea muuta hyvää. Syötiin mahat täyteen ja laiskoteltiin sängyissä puoleen päivään. Koska päivä näytti niin kauniilta, päätettiin vielä lähteä käymään Suomenlinnassa jätskeillä.

























Minä jaksoin koko reissun tosi hyvin ja menimme kaikki lyhimmätkin matkat julkisilla tai niin etanavauhtia, että minäkin pysyin perässä. Suomenlinnassa emme kiertäneet kuin ihan sen sataman lähiympäristön ja sielläkin pysähdeltiin joka välissä huilimaan. Välillä muut joutuivat vähän odottelemaan ja ihastelemaan oikein perusteellisesti maisemia, että minä kerkisin lyllertää paikalle. :) Tässä alla masukuvaa viikoilta 26+4. Kiitos vielä ihanasta viikonlopusta!!!! :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti