torstai 23. elokuuta 2012

Näkymiä kodista

Eilen illalla saimme ihmeellisen ahkeruuden puuskan ja järjestelimme vähän kotia. Laitoimme pari taulua seinälle, pari lampun kupua paikoilleen, järjestelimme vähän kirjahyllyä ja sen sellaista. Tai lähinnä Jarno toteutti ja minä toimin työnjohdollisissa tehtävissä. =) "Naula tähän", "naula tähän", "vähän vasemmalle" ja sitä rataa. Hauskaa, että parilla pikku jutulla saatiin vähän taas kodikkaammaksi tätä kämppää.

Keittiön yhdelle sivuseinälle ripustettiin pieni punainen hylly. Tämä söpöläinen on itseasiassa ollut meillä joskus lapsena mökin leikkimökin seinällä. Taitaapa itseasiassa olla mamman ja tädin peruja. Mamma, onko näin? Meidän ensimmäisessä yhteisessä kodissa Siltakadulla, tämä hylly oli myös keittiössä ja jotenkin se vain kuuluu meidän köökkiin. Sopii myös hyvin yhteen tuon punaisen kellon kanssa!


Hyllyltä saivat paikkansa Muumimamma ja Pappa, pari ihanaa peltirasiaa, oikutteleva munakello, korvaton kahvimuki, värikäs shottilasi ja pienet maustepurkit.



Keittiön liitutaulu sai vähän ajankohtaisemman tekstin. =) Kesä taitaa olla auttamattomasti ohi, mutta se ei haittaa koska pidän kauheasti syksystä!!!





Olohuoneessa pyörin hetken aikaa päättömänä tuo "palmupuska" sylissäni, kunnes viskasin sen tuonne nurkkaan. Ei se nyt vieläkään ihan hyvältä paikalta sille tunnu, mutta olkoon siellä niin kauan kunnes vaihtaa taas paikkaa. =)


Ööööö... Vähän tungosta taitaa olla tuolla valokuva-, pikkuesine-, muistohyllyllä. Uusiks meni!



Olohuoneen mustavalkoinen seinä sai myös pari lisäystä.



Matildan huoneeseen laittettiin jo aikaisemmin tämä hieno, ystäväni Ewwun, virkkaama viiri. 


Kirjavista laatikoista löytyy Tiltun aarteet: Nuken vaihtovaatteet, kampaustarvikkeet, rakennuspalikat, ynnä muut.


Semmoista turinaa tällä kertaa. Muistakaa osallistua arvontaan! Vielä tämä päivä aikaa. =) Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti