maanantai 13. elokuuta 2012

Ihania pieniä ja söpöjä!!!!!!!

Jooo-o. Niin siinä sitten kävi, että tuli "vähän" innostuttua noitten vauvanvaatteiden kanssa viime viikolla. Jotenkin autuaasti pystyin unohtamaan sen, että olin juuri saanut haalittua kiitettävän kasan vaatteita uudelle tulokkaalle Matildan vanhoista vauvanvaatteista, ja myös sen että äitiyspakkauskin on vielä kokonaan tulematta. En vaan kertakaikkiaan mahtanut itselleni mitään näiden kaikkien ihanuuksien edessä.

Katsokaa nyt näitäkin. Siis mä en kestä noita kyynärpäävahvikkeita! :) Nämä H&M:ltä.


Nyt on tähteä ja raitaa! Nämä kaikki Lindex:iltä. Sukkahousut H&M:ltä.




Tämä veikeä sammakkosetti H&M:ltä.



Samaten kuin nämä body ja yöpuku.



Nämä iloiset bodyt Lindex:iltä.


Ja tässä vielä raitaa ja värejä Lindex:iltä ja Kappahl:ilta.



Nämä Kappahl:in ihanuudet ajattelin jäpikälle kotiintulo-vaatteiksi. Toki tähän yhdistän sitten vielä myssyä, kypärämyssyä ja sään vaatimaa haalaria. Newbie- merkin vaatteet ovat tehty ekologisesta puuvillasta, ja ovat pehmeitä ja hellävaraisia. Niin ja kauhean söpöjä! Lisää infoa Newbie- merkistä täältä.





Mun mielestä on jotenkin tosi liikuttavaa, että tämmöisissä pienen pienissä vauvanvaatteissa on pikkuriikkiset taskut. Aaw! Mitäköhän niihin pitäisi laittaa? Tutti? Nenäliina?




Nyt voisi malttaa mielensä ja odottaa ainakin sen äitiyspakkauksen tulevaksi, ennen seuraavaa shoppailukierrosta. :) Mutta eikö olekin ihania!?

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihania!!! Mäolen aika hyvin malaanut mieleni, sen verran paljon sain siskoltani, nuo tyttöjen vanhat oon sen verran hyvin jo hävittänyt....Mutta meidän epelituleekin kotiin mun vanhassa villapuvussa!

    VastaaPoista
  2. Oi että! Ihanaa! Kiva että on säilynyt tuommoinen perintökalleus! =)

    VastaaPoista