tiistai 28. elokuuta 2012

Kanasalaattia, ukkosta ja Miekkamyrsky

Eilen illalla muuttui keli ihan kellertäväksi ja ei mennyt kauaa kun alkoi satamaan ihan kauheasti. Onneksi ei ollut enää illalla asiaa ulos, ja saimme ihailla myrskyä mukavasti kotisohvalta. En kyllä itseasiassa kuullut yhtään jyrähdystä, mutta sen verran pahaenteiseltä ja keltaiselta ulkona näytti, että ihan varmasti on jossain päin myös jyrähdellyt. Jyrähtelikö teillä?





Me vietettiin mukava maanantai ilta. Käytiin saunassa ja oltiin vaan ihan omalla porukalla. Illalla tehtiin vielä saunan päälle ihanaa kanasalaattia, ja ai että kun oli hyvää! Aineksina salaatissa oli 1 kokonainen kaupan grillibroileri revittynä pieniksi suikaleiksi, puolikas jäävuorisalaattikerä, 1 pieni kurkku, puolikas punainen paprika, 1 omena ja viinirypäleitä. Salaatin kylkeen laitettiin vielä vähän täysjyvämakaroonia ja fetaa. Niin ja kastikkeena meillä oli sitä Hesen paprika-curry salaatinkastiketta. Naminam!! Tiltu tosin ei tästä menyystä välittänyt ja hän söi iltapalakseen muroja, voikkaria ja banaania. Naminam!!


 Mentiin aikaisin pötköttämään ja lueskelemaan, sillä kävin eilen hakemassa George R. R. Martinin Tulen ja Jään laulu-kirjasarjan kolmannen osan, joka hämäävästi olikin kahdessa eri niteessä. =) Nyt on taas hetkeksi luettavaa! Hihihihiiii!!! Juu-u, nörtti mikä nörtti ja ylpeä siitä! :)





Kyllä huomasi, että oli painostava ilma sillä nukkumisesta ei meinannut tulla viime yönä yhtään mitään. Heräilin ihan koko ajan milloin mistäkin syystä. Oli kuuma tai kylmä. Jäpikkä rymysi masussa, Mimi kuorsasi ja korisi, Topi murisi Mimin sestaamiselle, jalka kramppasi, tuli pissahätä, selkä oli kipeä, närästi, Jarno pyöri ja hyöri ja mitä vielä. Johtuen levottomasta yöstä olin sitten tänä aamuna niin rättipoikki väsynyt, että nukuttiin Tiltun kanssa pommiin. Onneksi ei mennyt muuta tärkeää ohi kuin päiväkodin aamupala. =) Tässä vielä tältä aamulta kuva meidän reippaasta pikku likasta. Mukavaa viikkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti