sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonlopun puuhastelut

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille! Mitenkäs teidän viikonloppu on sujunut? Meillä on mennyt oikein leppoisasti. Perjantai-iltana Tiltu meni mummulle yökylään ja me lähdettiin Jarnon kanssa kaupoille. Käytiin Biltemassa ostamassa hyllylevyjä, ruuveja ja proppuja(?) ja sitten poikettiin vielä ruokakaupassa ostamassa ainekset herkkujuustotarjottimeen. Loppuilta menikin sitten syöpötellessä juustoja, tuijotellessa töllöä ja suunnitellessa seuraavan päivän ohjelmanumeroa.





 Lauantaiaamuna olimme ajatelleet nukkua niiin pitkään kun vain huvittaa. Noo, meitä huvitti nukkua 7:40 asti. Vielä muutama vuosi sitten olisi ollut ennenkuulumatonta, että nousemme vapaaehtoisesti lauantaiaamuna ennen kahdeksaa!?! No kun kerta hereillä oltiin niin alettiin pikku hiljaa hommiin. Päivän projekti: Ruokakomeroon uudet hyllyt. Valitettavasti minusta ei ihan hirmuista fyysistä apua hommassa ollut tämän viimeisillään olevan raskausmasun kanssa, mutta olin taas tosi hyvä hurraaja, vatupassin pitelijä ja ruuvien ojentaja! Iltapäivällä käytiin mummulla syömässä kaalikääryleitä ja haettiin pikku likka reissustaan. Loppuilta meni kotona leppoisissa merkeissä viimeistellen ruokakomeroa, saunoen, kutoen ja leikkien.










Tänään olen sitten pikku hiljaa täytellyt ruokakomeron hyllyjä kipoilla ja kupoilla, vähän siivoillut paikkoja muutenkin ja nauttinut ihanasta auringonpaisteesta. Pitää kyllä vielä hommata tuonne komeroon semmoisia säilytyslaatikoita, esim tyhjiä pulloja, lasinkeräystä ym. varten, mutta niitä ehtii sitten myöhemminkin. Niin ja luultavasti nuo tavarat tulevat vaihtamaan paikkaansa vielä monta kertaa, mutta ovatpahan nyt toistaiseksi noin. On tuo vaan ihana ja olen kyllä tosi tyytyväinen, että jätettiin silloin remontin yhteydessä tuo komero aukeamaan keittiöön päin. Keittiössä ei ole koskaan liikaa tilaa!








Saatan olla vähän ajoissa tämän tunnelmatekstin kanssa, mutta eipä haittaa! :)





Alkaa ensi viikko vähän jännittämään. Viimeistään torstaina saadaan näillä näkymin tulokas tähän maailmaan ja sitten alkaakin taas ihmettely ja vauva-arkeen totuttelu. Jännittää!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti