torstai 22. marraskuuta 2012

Illallistouhuja

Tänään tehtiin ruuaksi tortilloja ja perinteisen jauhelihamössön sijaan tehtiin täytteeksi naudan ulkofilesuikaleita ja kanasuikaleita. Tortillat on sitten hyvää ruokaa! Olen myös monesti huomannut, että tyypeillä on ihan omat täytesuosikit ja tyylit miten niitä lättyjä oikein täytellään. Me tehdään tälleen:

Jauhelihaa tai muuta lihaa
Maustepussi lihalle
Tortilloja
Salsaa
joskus quacamolea
American dressinkiä, olikohan felixin
Juustoraastetta paljon
Jäävuorisalaattia
Kurkkua
Tomaattia
Sipulia
Paprikaa



 Sitten vaan pilkotaan, siivutetaan ja raastetaan ihan kauheesti. Jarno on yleensä liha- ja sipulivastaava, ja minä hoidan nuo kaikki kasvikset ja juustoraasteen. :) On tarkkaa, nääs! Matilda katseli vierestä ja nyrpisteli nenäänsä. "Minä EN tykkää!!" Hän saikin sitten ruuakseen perunasoselaatikkoa. Mitäs te laitatte teitin tortilloihin täytteeksi? Saisi vähän ehkä vinkkejä ens kertaan! :)







Siinä samalla kun ikuistin tortilloja kameralle pyörähdin olohuoneen puolella ja Tiltu pyysi että ottaisin lampusta kuvan. Laitan sen tähän ilostuttamaan myös teidän päiväänne! :) Huolimatta vastalauseista, nappasin kuvan myös likasta ja ilme kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa. Onneksi tuota pikku jäpikkää saa vielä ihan rauhassa valokuvailla niin paljon kuin huvittaa. Vastalauseita ei ole odotettavissa vielä hetkeen. Nyt tuli nuuskutuspula, pakko lähteä halimaan. Mukavaa viikonloppua kaikille!






1 kommentti: