lauantai 17. marraskuuta 2012

Ensimmäinen viikko kotona

Ensimmäinen viikko vauvan kanssa on mennyt hienosti ja nopeasti. Meillä on käynyt paljon kyläilijöitä ja ihmettelemistä on riittänyt. Kahveja on keitelty, korvapuusteja ja mokkapaloja syöty ja tärkeimmät kuulumiset sairaalasta kerrattu moneen kertaan. Keskiviikkona Riksumuru ja poika tulivat vaunutellen kyläilemään ja oli kyllä niin liikuttavaa nähdä vihdoin siinä rinnakkain nuo kaksi pientä tuhisijaa. Ovat ne niin söpöjä ja ihania!! Kumpi on kumpi? =) Herra harmaissa sukkahousuissa on Riikan ja Teron poika ja herra valkoisissa sukkahousuissa on meidän jäpikkä. Kolme ja puoli viikkoa ikäeroa mutta ollaan melkein saman kokoisia!





Topi oli tietysti tarkkana kuin porkkana koko kyläilyn ajan.


Tilasimme pojalle ensisängyksi tuommoisen vuokrattavan Vaavi -vauvansängyn . Se on kätevä koska se ei vie paljoa tilaa ja siinä on pyörät alla. Minä voin sitä sitten rullailla täällä kämpässä milloin missäkin on tarve. Aika näppärä juttu, sanoisin. Toimitus oli myös ihan ältsyn kätevä: heidän nettisivujensa kautta kun teki tilauksen ennen klo 14, oli sänky kotiovella seuraavana arkipäivänä! Sängyn vuokra-aika on 4kk ja sen jälkeen se lähetetään tuossa samassa boksissa missä se tulikin takaisin. Eikä ole edes maksettu mainos, mutta onhan toi nyt näppärä palvelu! =)


 


Meidän murut. Matilda on ollut kauhean auttavainen ja selvästi ilahtunut uudesta tulokkaasta. Toistaiseksi siis mustasukkaisuusdraamat on vältetty. Saas nähdä miten käy jatkossa.




Me jatkamme täällä päivärytmin hakemista ja ihmettelyä! Kauhean mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihanat somat pojat <3 <3 Ja tietysti ihanat tädin tättähäärä ja (epä)Toivo :) -a

    VastaaPoista
  2. Ihanat sukkahoususankarit. <3 <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat muss-sut!! Jaksamista vauva-arkeen kaikille!

    VastaaPoista
  4. Niin on nättejä jaaa jaa jaa lahjakkaita jaa jaa jaa jaaa!!! =)

    Aikamoisia sukkahoususankareita tosiaan! <3 <3

    Kiitos tsemppauksista! :)

    VastaaPoista