sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Jäpikän kotiintulovaatteet

Hyvää huomenta ja maanantaiaamua kaikille! Jännä viikko edessä, ainakin meillä! Torstaina olisi sektioaika varattuna ja nyt kovasti jännätään lähteekö poika tulemaan ennen sitä vai antaako odotuttaa itseään torstaihin asti. Tässä ajankuluksi voisin esitellä minkälaisissa vermeissä ajateltiin tuoda pikku veikka sairaalasta kotiin. Onpas hassun erivärisiä nuo kuvat, taisi olla aurinko pilvessä joidenkin kohdalla! Tai sitten minä ja mun masu valon tiellä!


 Kappahl:in Newbie sarjan body sekä sukkikset





Varmuuden vuoksi pakkasin mukaan myös perus gollege-housut. Näitä tosin ei välttämättä kyllä tartte jos on kauhean lämmin keli.


Kypärämyssyä, pipoa, tumppua ja sukkaa. Näistä sitten valitaan säähän sopiva kompo. :)




Kappahl:in Newbie-sarjan neulehaalari. Pääsi näemmä taas mahakin kuvaan. :)


Sekä H&M:ltä joskus aikoinaan Tiltulle ostettu karhupuku.


Kuvausalustana kotiintulovaatteille toimi Ruotsin reissulta hankittu maailman söpöin viltti.


Työhuoneen kulmassa lähtöä odottaa myös Gracon turvakaukalo.


Vaunut raijjasin myös sisälle ja sen kaikki kangasosat on pesty, puunattu ja koottu valmiiksi ensimmäisiä vaunutteluja varten. 


Katsotaan miten käy. Lähteekö poika tulemaan aikaisemmin vai näemmekö toisemme vasta torstaina! En malttaisi enää odottaa! Ihanaa viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

  1. Blogia sivusta seuranneena kysyisin vielä miksi sektio? En löytänyt pikaisella kelaamisella vastausta.

    Turvallista ja hyväntuulista loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Sektioon päädyttiin monesta syystä. Tästä saisi pitkän tarinan, mutta laitan tähän pääpointit! :) Esikoinen tuli maailmaan 2010 spontaanin synnytyksen pysähdyttyä kiireellisellä sektiolla. Koko esikoisen synnytys oli näin jälkeenpäin meille avattuna totaali fiasko toimimattomine kivunlievityksineen ym. ja tämän syksyisissä synnytystapa-arvioissa paljastui, että se olikin jättänyt isommat traumat minulle mitä oltiin kuviteltu. Nämä edelliset huonot kokemukset yhdistettynä siihen että tulokas on myös arvioitu isokokoiseksi ja minun lantioni ahtaaksi vaikuttivat lopulliseen sektiopäätökseen.

    :) Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksestasi.
      Toivon teille vauvantuoksuista, hyväntuulista, rauhallista ja mukavalla tavalla jännittävää sektiopäivää. Elektiivinen sektio on joskus nappi ratkaisu kaikkien kannalta.

      Poista
  3. Onnea synnytykseen ja tsemppiä vikoille metreille ihana Katja! Kohta söpöissä vaatteissa on uusi pieni ihmisen alku. Terkkuja myös muulle perheelle. <3 Viivi

    VastaaPoista
  4. Kiitos hirmuisesti Viivi!! Itse olet ihana!! <3 <3 Terkkuja sinne kanssa paljon!! <3

    VastaaPoista