sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Nimiehdotuksia, illallinen ja pätkiskakku

Viikonloppu alkoi perjantaina tikkien poistolla. Ah, ihanuutta! Eikä muuten sattunut yhtään, paitsi vähän, kun yksi tikki oli ehtinyt vähän kasvaa jo ihoon kiinni. Nam ja Auuu! Helpottui olo muuten ihan hirmuisesti kun sai ne kiristävät tikit vihdoin pois tuosta sektiohaavasta. Poikettiin samalla reissulla myös kirjastossa lainaamassa vino pino etunimi-kirjoja. Juu kyllä... Meillä ei ole vielä hajuakaan jäpikän nimestä!! Ehdotuksia otetaan vastaan, mutta ei välttämättä kuunnella! =)



Muuten viikonloppu onkin sujunut varsin leppoisissa merkeissä. Minä ja poika elämme "imetyskuplassa", haemme päivä- ja yörytmiä ja tutustumme toisiimme. Matilda touhottaa menossa mukana auttaen ja jelppien parhaansa mukaan. Vauva-arki näkyy selvästi hänenkin leikeissään. Vauvanukkea puetaan, imetetään, hoidetaan ja paijjataan. Jarno on sankari. Hän hoitaa ruokaa koko porukalle, käy kaupassa, patistaa minut nukkumaan, viihdyttää Tiltua, vaihtaa vaippoja, vie, tuo ja passaa. Topi vahtii herkeämättä ympäristöään ja Mimi on oma itsensä, eli syö ja nukkuu. :)




Eilen illalla saatuamme molemmat lapset nukkumaan, teki Jarno meille ihanan pihvi-illallisen konjakki-hunaja-kerma-kastikkeineen ja ristikkoperunoineen. Kyllä oli sitten hyvää! Illan päätteeksi katsoimme vielä muutaman jakson Modernia perhettä! Riksu: ihan oikeassa olit, se on ihan sairaan hyvä sarja!! Suosittelen!



Myös kyläilijöitä riitti viikonloppunakin ja heille tarjosimme ihanaa pätkiskakkua johon päälle sulatin levyllisen Fazerin sinistä! Naaaaammm!!! Onneksi sitä jäi vielä pieni pala illaksi!  Herkullista sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti