keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Treffi-ilta

Meillä oli tänään Jarnon kanssa treffi-ilta. Ihanaaa!! Poika on nyt melkein 2kk vanha, joten uskalsin hyvillä mielin jättää hänet pariksi tunniksi hoitoon. Hoitajakin saatiin ihan lähipiiristä, kun Matildan kummitäti, Jarnon Fanni-serkku lupautui lapsenlikaksi. Olimme jo aikaisemmin sopineet, että Tiltu menee Päivi-mummulle yökylään niin ajattelimme, että nyt jos koskaan on hyvä hetki karata hetkeksi kahdestaan viettämään aikaa!

Kävimme katsomassa ensin, suuria J. R. R. Tolkien faneja kun olemme, Peter Jacksonin ohjaaman Hobitti -elokuvan. Etukäteen minua vähän jännitti minkälainen elokuvaelämyksestä tulee, koska en ollut hirveästi kuullut hyviä kommentteja siitä. Kävi ilmi, että jännitys oli turha. Leffa upposi ainakin meihin kuin kuuma veitsi voihin. Hieno, upee ja menen aivan varmasti katsomaan tulevat kaksi trilogian osaa, ja laitoinpa jo parin vuoden päähän joululahjatoiveeksi dvdboksin "direktorskatteineen" ym ym. Puoli välissä leffaa tuli ihan hirveä ikävä pikku jäpikkää...

Leffan jälkeen käytiin vielä syömässä The Grillissä jossa ruoka on kyllä taatusti hyvää. Useasti käyneenä voin suositella oikein lämpimästi. Harmi vain kun ei ikinä päästä jälkiruokiin asti, sen verran reippaan kokoisen on tämän grillin annokset. Nam nam. Kyllä huomasi, että sosiaalinen elämä on rajoittunut facebookiin ja satunnaisiin kahvivieraisiin. Päästyämme ravintolassa istumaan alkoi mulla pää pyörimään ja silmät loistamaan kun vaan ihailin sitä että ollaan jossain missä on muita ihmisiä, musiikkia, fiiniä tunnelmaa, ihana puheensorina ym. Jarno katseli sitä mun touhua hetken ja harkitsi jo kuulemma minun istuttamista johonkin toiseen pöytään. Hehehee.

Päästiin kotiin hyvissä ajoin ennen kymmentä ja ensimmäisenä menin ja kaappasin hyväntuulisen ja hoitotädilleen innokkaana jokeltelevan söpelin pusuteltavaksi. Oli ihan jäätävä ikävä vaikka oltiin poissa 5,5h! Hassu äiti. Kotona maistuikin sitten myös jo jälkkäriksi pannukakku. Nam Nam!










P.S. Teki niiiiiiiiiiiin hyvääää!!!! =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti