maanantai 31. joulukuuta 2012

Vanhan vuoden viimeinen päivä

Jarno on nukuttamassa Matildaa ja jäpikkä killittelee tyytyväisenä tuossa vieressä. Pitsa jaksaa vielä hetken odottaa syöjäänsä, kun minä tulen kirjoittamaan vuoden viimeisen blogitekstin ja kertomaan teille meidän päivästä.

Aletaan olemaan jo terveiden kirjoissa, Jarno on meistä vielä toipilain. Silti vietetään uuden vuoden vastaanotto hyvin vaatimattomissa merkeissä. Ulkoiltiin päivällä pienessä lumituiskussa ja rakennettiin hieno lumiukko. Topi tutki tarkasti ulkona joka nurkan ja hajun, ja Mimi nukkui sisällä. Jäpikän vaunut vein terassille ja pojan sinne nukkumaan päikkärinsä. Iltapäivällä katseltiin lastenohjelmia, luettiin kirjoja ja leikittiin niitä näitä. Käytiin saunassa ja leikittiin vielä vähän piilosta porukalla. Illan kohokohdaksi muodostui kaksi tähtisädetikkua. Istuttiin Matildan ja pojan kanssa sohvalle, Jarno sammutti pirtistä kaikki valot ja poltti takan edessä tikut. Ai, että kun olivatkin hienoja ja ihania. Matildalle se riitti kruunaamaan tämän juhlapäivän. :)

Hyvää Uutta Vuotta 2013!!! 





















4 kommenttia:

  1. Anonyymi1/1/13 00:26

    Vau, mikä lumiukko! Ja Ratian lakki päässä... Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä lumiukolle on jo käynyt vähän köpelösti kun koko aamuyön satoi vettä! Ratian lakki lojuu kenollaan sulaneen lumiukko paran vieressä. :)

      Hyvää Uutta Vuotta sinne myös! :)

      Poista
  2. Anonyymi1/1/13 02:00

    Ihana blogi :) Minkälaisella kameralla otat blogisi kuvat kun on noin tarkkoja? Järjestelmäkamera? Ihanaa Uuta Vuotta!

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos kovasti! :) Tervetuloa vaan lueskelemaan meitin porukan kuulumisia. :) Kamera on Canonin EOS 550D ja on kyllä tositosi hyvä. En sitä vielä osaa kunnolla käyttääkään, mutta koko ajan oppii lisää. :) Silloin tällöin käytän myös pienempää Canonia, mutta aika harvakseltaan nykyään kun on toi kunnon peli. Ihanaa Uutta vuotta sinulle myös! :)

    VastaaPoista