lauantai 22. joulukuuta 2012

Ihanaa joulun aikaa

Moikka moii! Eilen illalla tultiin mökille joulun viettoon. Ihmeteltiin pihaan parkkeerattua asuntoautoa(josta myöhemmin lisää...), kerrattiin kuulumisia ja sen sellaista. Tänään ollaan sitten otettu rauhassa ja puuhailtu niitä näitä. Muut vetäytyivät iltapäivästä päikkäreille ja minä ajattelin että nyt jos koskaan on hyvä hetki päivitellä taas pitkästä aikaa blogia. Kamera esille ja eikun räpsimään reaaliaikaista kuvaa tältä perältä.



Pikku mies tuhisee vieressä ja muut kuka missäkin. Mummu ja Pappa tuolla peräkammarissa ja Tiltu ja Jarno toisessa makkarissa. Koiratkin malttoivat ottaa rennosti.


Tämän syksyn ja alkutalven aikana olen tehnyt niin hirveästi sukkia ja muita käsitöitä muille, joten ajattelinkin että nyt on minun vuoroni saada sukat. Langaksi valikoitui tuo Novitan puro. Eikö ole ihanan väristä?



Pakkanen paukkuu taas lähempänä -20 astetta. Lunta on reippaasti ja maisema kaunis. Just sellainen kun jouluna pitääkin olla.



Ennen lounasta mamma tempaisi hirmuisen kasan joulutorttuja. Ai, että kun pääsisi näitä jo syömään!



Päiväunitunnelmaa.





Viime mökkireissulla tehtiin piparkakkuja ja se perinteinen talokin. Tällä kertaa vähän vaatimattomampi, mutta hienohan siitäkin tuli. :)





Tässä meidän tunnelmia! Ihanaa ja leppoista joulun odotusta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti