tiistai 22. tammikuuta 2013

Kukkia, Ale-löytöjä ja pöperöitä

Moikka moii kaikille! Mitenkäs teitin viikko on lähtenyt käyntiin? Me saatiin Matildan tarhasta vesirokko varoitus, eli nyt sitten jäämme jännityksellä seuraamaan ilmestyykö näppyjä vaiko eikö ja kenelle. Onneksi me Jarnon kanssa ollaan se jo sairastettu. Sehän tästä nyt vielä puuttuisi. :)

Ristiäiskukat ovat vieläkin niin kauniita, että napsin tähän muutaman otoksen ilostuttamaan teidänkin päiväänne.





Eilinen lounas oli simppeli ja yksinkertainen. Salaattia, kurkkua, paistettua kanaa ja pari keitettyä kananmunaa. Oi, nam. Onnistuin kanan maustamisessa niin hyvin, ettei salaatti kaivannut edes mitään kastiketta seurakseen. Olen myös viimein löytänyt täydellisen munankeittämistavan. Jääkaappikylmät kananmunat, vesi kiehuvaksi, kananmunat sekaan, 7min. Ja äkkiä kiehuva vesi pois ja kylmää vettä tilalle. Jeee, no olipa hei vaikeeta. Terv. välillä uusavuton Katja.


Eilen illalla kävin kaupungilla ja hommasin Martille Kappahllin alerekeistä vähän tamineita. mm sukkia.(tosin sukat taisivat olla ihan normihintaiset)


7e henkselihousut


4e neuletakki, 4e kauluspaita rusetilla.




4e sininen kauluspaita


Mukaan lähti myös isommassa koossa tällainen body. Meillä oli tällainen jo koossa 62, mutta se jää kohta kittanaksi. Tämä on niin kiva, että halusin semmoisen toisen.



Tänään syötiin päivälliseksi kukkakaali-porkkanamuusia ja naudanlihakastiketta. Tai me söimme Jarnon kanssa. Tiltulle oli äitien tekemää spagettivuokaa, mutta se ei kelvannut, joten hän söi lautasellisen kirsikkatomaatteja, paprikaa ja kurkkua.



Semmoista meitin rauhaan. Kauhean mukavaa viikkoa kaikille! Pitäkää peukut pystyssä että säästyttäis vielä siltä vesirokolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti