lauantai 12. tammikuuta 2013

Lauantain kuulumiset

Tänään meillä oli ohjelmassa Risto Räppääjä-elokuvien katselua, pitsan tekoa ja mööbeliseerausta. Aloitimme Risto Räppääjä elokuvista, ensin Viileä Venla ja sitten Polkupyörävaras. Mieluten pariin kertaan molemmat... Meille aikuisille alkaisi pikku hiljaa riittämään. Päässä soi elokuvien kaikki raivostuttavat renkutukset aamusta iltaan. Huoh. Mikäs lastenelokuva seuraavana kulutetaan puhki?

Sillä välin kun olohuoneessa raikasi hilpeät ja tarttuvat rallit, me teimme pitsaa. Ohjeena vanha ja tuttu Vyötärönmetsästäjän pitsapohja. Täytteeksi perinteiset kinkku, tonnikala, sipuli, paprika, tomaatti ja ananas(Juu ei sais syödä ananasta, mut ei kai se vähä haittaa?)







Ruuan päälle syötiin vielä eilistä mutakakkua kermavaahdolla. Nam nam. Sitten alettiinkin jo hommiin. Jarno ruuvasi ja toimi rakennusmestarina, minä assistenttina ja hurraajana, ja Matilda touhusi omiaan. Pikkuveikka nukkui autuaan tietämättömänä koko toimituksen ajan. Sekä hyllylevyt, että kannattimet ovat Ikeasta. Näin hieno siitä sitten tuli!



Tigeristä ostamani naulakko pääsi myös vihdoin seinälle. Siihen onkin sitten jatkossa hieno ripustaa reput ja laukut.


Touhuilun lomassa piti välillä pistää lelut nukkumaan päiväunia.





Hyllylle pääsi myös ihana Matilda-taulu, jonka serkkuni Hanna on tehnyt. Hänen muita hienoja töitään voi käydä katsomassa täältä.









Välillä tuli surku kun äiti ei suostunut istumaan lattialla, tai äiti leikki väärin, tai otti väärän kupin, tai ylipäätään oli huoneessa, tai ei mennyt lipaston päälle nukkumaan... Voi kurja.






Kun oltiin saatu huone kuntoon, pikkuveikkakin jo heräili.


"Pikkuveikkaa kovasti haamittaa"



"Annetaan sille monta pusua ja otetaan siitä kuva" Hyvää lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti