keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ruokavalioremontti

Me, kuten monet muutkin, aloitimme vuoden alussa ruokavalioremontin. Palattiin taas vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Vuonna 2010-2011 karppasimme Jarnon kanssa n.9kk ja sinä aikana laihduimme molemmat n. 20kg. Tämä muutos tapahtui pelkällä ruokavalion muutoksella ja liikuntaa emme juurikaan lisänneet.



Meillä vähähiilihydraattinen ruokavalio toimi hyvin. Kaikki mahavaivat katosivat ja olo oli huomattavasti virkeämpi ja energisempi. Jätimme tiukan karppaamisen sen jälkeen kun aloimme suunnitella toista lasta. Halusin, että raskautumis- ja raskausaika sujuisi mielitekoineen mahdollisimman stressittömästi. Raskausaika toi 10kg lisää painoa, joten ainakin se pitäisi saada taas pois.


Nyt alkaa sitten taas tiukka kuri. Kaikki sokerit ja einekset pois. Hiilihydraatit minimiin ja hyviä rasvoja kehiin. Emme ota mitään isompia tavoitteita, mennään päivä kerrallaan. Matildaa tämä meidän ruokavaliomme ei rajoita ja hän syö edelleen virallisen suosituksen mukaisesti niinkuin 2-vuotiaan kuuluu.(Mitä uhmaltaan suostuu syömään! ;)) Jäpikän ruokavalio on toistaiseksi vielä aika yksipuolinen, maitoa, maitoa, maitoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti