keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tänään tehtyä ja hommattua

Tämä päivä on kulunut melkeinpä sohvalla istuen. Niinkuin aika moni päivä tätä nykyä. Tänään ohjelmassa on ollut mm. tosi teevee hömpän katselua ja kutomista, muutaman kukkakoru-lähetyksen paketointia ja postittamista, sekä pyykkirumbaa. Iltapäivästä lähdin vähän ihmisten ilmoille kun hain Jarnon töistä ja poikkesimme Ideaparkissa hakemassa Eurokankaasta levyvanua. Tulipahan siinä poikettua myös syömässä ja parissa muussakin kaupassa.


Riksumuru oli taannoin käynyt ostamassa Ideaparkin Name it -kaupasta hauskoja muovisia ponnareita. Hän kehui niitä kovasti ja niistä tuli niin elävästi lapsuus mieleen, että pakkohan se oli käydä niitä parit hakemassa, kun kerta siellä oltiin. Nämä ovat kyllä jotenkin hauskoja! Mitäs mieltä olette? 0,75e kpl ja 4kpl 2,95e, eli huikeat 5senttiä halvemmalla kun osti 4!!! Wuuhuu!!






Henkkamaukalla poikkesin myös ja mukaan tarttui raskausleggarit 9,95e sekä hauska T-paita 9,95e. Tiltu oli muuten ihana kun esittelin ostoksiani, hän kysyi spontaanisti: "Mistä kaupasta ostit?" Naureskeltiin Jarnon kanssa, että kovin on jo naiselliset elkeet pikkulikalla. =)






Kuten mahan koosta voi päätellä, raskausleggareita tarvitaan. Ne on niiiin ihanat kun ne tulee tuonne ihan ylös asti. Viimeiset pari kuukautta taidankin sitten raahustaa vaan jossain lökölökö tunikoissa ja tämmöisissä legginsseissä. =) He he heh! =) Viikkojakin kertyneet jo huimat 30+0, eli viikolla 31 mennään. =)

Mukavaa viikkoa kaikille!  Muuten, pari kukkakoru voittajaa on vielä lähettämättä osoitetietonsa, eli nimimerkeillä "Maria" ja "Heini", laittakaa osoitetiedot sähköpostiin mimimuumokomoo@gmail.com, niin saadaan teillekin kukkakorut matkaan. =)

2 kommenttia:

  1. Pysyykö lenkit hyvin hiuksissa? Itellä tahtoo aina olla ongelma että luisuvat ja siksi tykkäänki käyttää sellasta hmm.. muovista tai metallista jotain hampaan tyylistä..

    VastaaPoista
  2. Päivän kokeilleena, pysyy tosi hyvin paikoillaan! Varsinkin kun vaan uskaltaa laittaa sen tarpeeksi tiukalle. Aluksi vähän arastelin mutta toisella yrittämällä meni jo paremmin. =)

    VastaaPoista