sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Retki Ruotsiin

Kävimme "Päivä Tukholmassa"- risteilyllä Matildan, Amslerin ja mamman kanssa. Meillä oli oikein mukavaa, vaikka etukäteen pelkäsin kuinka selviän reissusta kaikkine supistuksineen ja kolotuksineen, mutta hienosti kaikki meni. Matildakin oli oikein reipas tyttö ja jaksoi tosi hienosti.


Hytissä oli Matildan mielestä jännät sängyt ja hauska ikkuna mistä tiirailla ulos. Laivan vessat olivat vähän pelottavia ja erityisesti vessan vetämisestä kuuluva ääni hurjan jännä! =)


Matka alkoi lepposissa tunnelmissa nautiskellen parit mehut ja juhlajuomat. Saimme hienot ikkunapaikat ja nautiskelimmekin täysillä upeista ohi lipuvista saaristomaisemista.



Drinksujen jälkeen kävimme syömässä buffetissa kaikkea ihanaa ja shoppailimme taxfreestä tuliaisia.


Laivalla olossa on minusta kaikkein ihaninta aamupalat. Ai, että se on sitten ihanaa kun saa kasata monta lautasellista kaikkea maistuvaa eteensä ja syödä kaikessa rauhassa, ilman kiireen kierämää.


Välillä vähän halailla vieruskaverin kanssa ja sitten taas vähän syödä. =)



Maissa hyppäsimme ensimmäisenä laivabussiin, joka vei meidät suoraan pelipaikoille Tukholman keskustaan. Jouduimme vähän odottelemaan bussia, ja kaikki se turha pönöttäminen ja seisoskelu aiheutti minulle heti supisteluja ja liitoskipuja, mutta onneksi pienen kävelemisen jälkeen, ne rauhoittuivat ja päästiin jatkamaan normaalisti matkaa. Liikuimme etanavauhtia ja teimme vain pienen pyörähdyksen vanhan kaupungin puolella, pysähdellen koko ajan joko ottamaan valokuvia, shoppailemaan tai kahvittelemaan.











Vanhassa kaupungissa kohtasimme ystävällisen pellen joka teki Tiltulle hienon ilmapallokoiran. Sattuipa kuitenkin niin, että kävi halaustapaturma ja ilmapallokoirasta jäi jäljelle vain pää ja korvat. Saattoi olla että ihan jokainen vastaantulija ei kuitenkaan ymmärtänyt kyseessä olevan vain viattoman koiraeläimen pää... =)









Laivaan päästyämme nukuimme pienet päikkärit. Kävimme myös syömässä ja vähän riehumassa leikkipaikalla. Niin ja viimeiset shoppailutkin tehtiin vielä ennen nukkumaan menoa.




Merenkäynti oli aikas kova ja hätkähdin yöllä moneen kertaan laivan hurjaan keinuntaan. Onneksi ei sentään tullut merisairaaksi. Sen verran keinuminen kuitenkin vaikutti, että tänäänkin olen vielä mukamas keinunut olemattomien aaltojen tahtiin. Ehkäpä se tästä viimeistään jouluksi tasaantuu. :) Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti