sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lauantai-illan iloinen tapaaminen

Tapasin eilen muutaman rakkaan ystävän ja tilanteesta teki erityisen ihanan se, että neljästä näkemästäni ystävästä kolme on tällä hetkellä raskaana. Oli ihana nähdä kaikkia oikein ajan kanssa, turista kuulumiset, syödä hyvin ja nauraa niin että ihan alkoi supistelemaan. Keskustelu kääntyi luonnollisesti lähes koko ajan vauvoihin, raskauskuukausiin, vaivoihin, tarvikkeisiin, pelkoihin, toiveisiin ja muuhun asiaan liittyvään. Onneksi pystyimme vähän keskustelemaan vielä muustakin kuin pelkistä vauvamasuista.

Johtuen omasta sairaslomastani, minulla on viime aikoina ollut ihan tuhottomasti aikaa kutoa. Niinpä tein kaikille näille ystävien vauvoille pienen pienet kypärämyssyt, sukat ja tumput. Ja tottakai muistin kypärämyssyllä myös siskorakasta, joka ei vielä ole pieniin päin. Täytyihän hänenkin saada omansa! :)

Nuo pakettikortit on tehty niillä uusilla kirjainleimaisimilla ja sitten ihan tussilla väkertämällä.









Oli niin kiva laittautua että päätin napata pari kuvaa masustakin, kun mamma oli näin hienona. Ihanaa vaihtelua viime aikoina vallitsevaan "verkkari ja väsynyt t-paita"-arkeen. Masua on kohta kasvatettu 34 viikkoa.





Kävimme syömässä Flamessa Hämeenkadulla, ja siellä oli kyllä ihan hyvä ruoka. Minun makuuni paikka oli vähän turhan hälyisä ja levoton, mutta toisaalta mitä muuta voi odottaa kun ajankohtana on lauantai-ilta. Oikein hyvää oli kaikki pöperö ja pidin erityisesti pihvin mureudesta ja valkosipuli aiolista. Palvelu oli myös erittäin ystävällistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti