keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Riihitien hautajaiset

Eilen illalla istuimme ystävien kanssa iltaa muuttolaatikoiden keskellä. Juotiin teetä, syötiin suklaata ja viinirypäleitä. Muisteltiin muistoja ja turistiin kuulumisia. Ihmeteltiin kulunutta aikaa ja miten kaikkea tavaraa kertyykään. Unelmoitiin tulevaisuudesta ja vähän haikeiltiin menneisyyttä. 

Yksi muuttolaatikollinen saatiin tavaraa pakattua, että 
varsinaista muuttoapua meistä ei ollut, ainakaan fyysistä.










Ihana pieni Riihitien koti jää auttamatta ystäväpariskunnalle liian pieneksi ja lisäneliöitä kaivataan kipeästi ison elämänmuutoksen myötä. Paljon on ehtinyt tämäkin tunnelmallinen koti nähdä. Ainakin kaksi polvea asukkaita, vanhan pariskunnan, nuoren parin, kihlaparin, avioparin, vauvamasun, pari vauhdikasta nelijalkaista, onnea, iloa ja naurua, mutta myös vaikeampia aikoja. Monia ystäviä ja tuttavia, ihania muistoja ja täyttä elämää. Minulle Riihitien asunto on aina merkinnyt tunnelmallisuutta, kodikkuutta ja inspiroitumista.









Ihania elämän jälkiä. Kosketusta, askeleita, otteita ja jälkiä menneestä.











Pikku hiljaa hyllyt tyhjentyvät ja laatikot täyttyvät ja koti tavaroineen siirretään uuteen osoitteeseen. Vaikka nyt tuntuukin haikealta, pitää ajatella mitä kaikkea ihanaa uutta odottaa siellä ystävien uudessa kodissa. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä jakamaan myös näitä uusia muistoja ja elämänvaiheita.








Reipasta ja helppoa muuttoa toivottaen ja tupaantuliaisia odottaen!
Katja

3 kommenttia:

  1. <3 Itkuhan tässä tuli. <3

    VastaaPoista
  2. <3 Itkuhan tässä tuli. <3

    VastaaPoista
  3. <3 Ihana olet! <3 Kyllä mäkin liikutuin kun tätä tekstiä kirjoitin. <3

    VastaaPoista