lauantai 29. syyskuuta 2012

Projekti nimeltä: Maustehylly uuteen uskoon

Meidän maustehylly on aiheuttanut minulle vähän päänvaivaa. Meidän aikaisemmassa kodissa maustehylly oli kätevästi ovellisessa kaapissa, mutta nyt täällä uudessa kodissa on tällainen perinteinen avomallinen maustehylly. Tämähän tietysti on aiheuttanut tälle visualistille tiettyjä ongelmia. Purkit ovat väärässä järjestyksessä, eri kokoisia, eri valmistajilta ja vielä etiketitkin väärinpäin.


Mikä siis neuvoksi? Mammalle suunta Ikeaan ja kärryt täyteen maustepurkkeja. Matkalla kotiin suurieleinen ja monisanainen perustelu aviomiehelle miksi nämä purkit kannatti ostaa, ja miksi ne ovat niiiiiiiiin paljon näppärämpiä kuin ne purkit missä mausteet tulevat, ja miksi kannattaa nyt viimeistään siirtyä täyttöpussien käyttöön. Ja sivulauseessa vaivihkaa mainittuna etiketit jotka näppärästi sitten askartelen sillä uudella ja hienolla Dymolla, jota mies pitää järkyttävänä muinaisjäänteenä 80-luvulta... Vastaukseksi selitykseeni sain paljon puhuvan ilmeen ja pään pudistuksen. Taas näitä vaimon ideoita! =)


Mutta onhan nämä nyt hienot! Eikö olekin?



Saattoi olla, että sieltä Ikeasta lähti mukaan kaikkea muutakin. Kuten esimerkiksi nämä hienot mustavalkoiset peltipurkit! Uuuu!!


DymoDymoDymoDymoDymoDymoDymoDymoDymoDymo! Katja rakastaa!



Okei, pakko myöntää, että vähän sotkua siitä tuli mutta sen kestää kun tietää miten hienolta lopputulos näyttää. Uusia maustepurkkeja on tällä hetkellä 12kpl, mutta eiväthän ne riitä mihinkään. Pitänee siis tehdä uusi reissu Ikeaan! Jee jee!



Tadaaa!! Niin on nätissä rivissä, niin on söpösti, niin ihanasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti