perjantai 14. syyskuuta 2012

Perjantain päiväretki

Kun takana on viikko kotona pötköttämistä ja neljän seinän sisällä käkkimistä, ystävän ehdotus lähteä piipahtamaan kaupungilla ja Kahvisalongissa saa melkein kyyneleet silmiin. Kyllä tuli pieni breikki kotioloista tarpeeseen.

Kahvihetki venyi melkein puolitoistatuntiseksi kun ei oltu Riksumurun kanssa nähty kunnolla melkein viikkoon. Juu-u, se on kuulkaa pitkä aika olla näkemättä, kun kerta tässä raskaussymbioosissa eletään. Käytiin kahvi- ja teekupposten kera taas läpi viimeiset kolotukset, vaivat ja hormoonien heilahtelut. Kahvisalonki on muuten laajentanut. Remontti on vielä vähän kesken, mutta hienolta siellä tulee varmasti näyttämään. Niin ja mikä tärkeintä: tulevaisuudessa sinne tulee helposti mahtumaan myös vaunujen kanssa. :)
Kahvin seuraksi otin juustosalaatin ja se oli kyllä oikein hyvää! Kahvisalonki ei petä ikinä! 






Aika liikuttava tuo kukka-asetelma. Kun kerran kaupungille lähdettiin, poikettiin samalla myös muutamassa Hämeenkadun kaupassa. Claes Ohlssonilta lähti matkaan vaikka mitä. Okei, myönnettäköön. Saatoin vähän innostua siellä paperi/konttoritarvikeosastolla, mutta haittaneeko tuo. Matilda sai uuden piirustuslehtiön ja tussipaketin ja itseäni hemmottelin uusilla vesiväreillä ja lehtiöllä.




Leluhyllystä löysin vielä tällaisen aarteen! Ensinäkin, eikö ole kutkuttavan ihana laatikko? Arvaatteko mitä sieltä löytyy?




Hahaa!! Kirjainleimasimet! Sekä isot, että pienet kirjaimet. Nyt kyllä sormet jo syhyävät päästä tekemään kortteja ja koristeita ja, jaa, jaaa....




Bongasin hyllystä myös tuommoisen Dymo Juniorin ja pakkohan se oli mukaan saada. Ja eikun nimikoimaan esineitä, laatikoita ja kaikkea. =) Ihanaa!!!




Viimeisenä pysähdyttiin vielä Akateemisessa Kirjakaupassa ja "pakko" oli napata matkaan tuommoinen vesiväripostikorttilehtiö. Ihme sana muuten tuo, onko edes yhdyssana?! Josko sitä alkaisi jo kaukaa viisaasti askartelemaan esimerkiksi joulukortit, kun saattaa olla että tuossa joulun alla on vähän säpinää meitin perheessä. =)



Kotona, kunhan olin selättänyt pahimmat kaupunkikävelyn aiheuttamat supistukset ja liitoskivut, ripustin vielä yhden uuden kuvan seinälle. Tuo kuva minusta on muuten otettu autossa ollessamme matkalla kirjoittamaan nykyisen asuntomme kauppakirjaa. =) Uutta seinällä on myös Amslerilta ja Matsonilta saatu Berliinin postikortti.



Ja sitten heti, tarkasti harkitun ja kuvauksellisen, seinänäkymän alapuolella alkaakin kaaos. Mainospostit, lippulaput, pari muovikassillista villalankaa, ohjeita, lamppuja, pyykkitelineet, rullaverho ja mitä kaikkea. Niin ja ne tänään postissa saapuneet 744kpl kehitettyjä valokuvia, jotka jäävät odottamaan sitä, että saan inspiraation järjestellä ne albumeihin. Luulisi, että näillä virikkeillä keksin itselleni tekemistä ensi viikon raukeisiin päiviin. Luulisi...



Mukavaa viikonloppua kaikille! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti