sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tehoviikonloppu

Tänä viikonloppuna ollaan tehoiltu. Muuten sitten ihan kauheesti!

Olen lajitellut kirppiskamoja, hinnoitellut niitä ja aloittanut kirpparipöydän.
Ollaan järjestetty astiakaappi.
Ollaan järjestetty kirjahylly.
Ollaan vaihdettu romukaapin ja mun vaatekaapin paikkaa.
Ollaan siivottu.
Ollaan pesty kylpyhuone.
Ollaan siistitty pihamaata.
Ollaan myrkytetty rikkaruohoja.
Ja vaikka mitä ollaan!

Huh, kun tuli ihan hiki kun ajattelikin tuota touhuamisen määrää.


Nyt on lautaskaappi ojennuksessa ja eniten käytetyt lautaset, kipot ja kupot samassa kaapissa.


Kirjahylly oli jo entuudestaan värijärjestyksessä, mutta koska kirjoja on tullut lisää niin piti hyllyjä vähän järkkäillä, että sai tietyn väriset selkämykset tiettyihin väleihin. Näin jälkeen päin ajateltuna, onkohan tuo sitten kuitenkaan fiksu järjestys? No, aivan se ja sama! Hieno se on ainakin.


Taulukin pääsi viimein seinälle.


Kylpyhuoneessa tuoksuu uimahallille! Ihanaa!


 Saanko esitellä minun uusi ja ihana vaatekaappiniHUONEENI! Ooo ja aaa!


Kuulkaa tällaisessa järjestyksessä, ette ole ennen tämän mamman vaatteita nähneetkään. Ettekä luultavasti tule enää näkemäänkään. Niin on poikkeuksellisen siistiä. Siksi se onkin nyt hyvä dokumentoida!


Romukaapin sisältö ängettiin työhuoneen kaappiin ja hienosti mahtui! Ei tippunut kuin yksi vaatepuu henkarikaappipuolelta ja sekin vahingossa melkein tietoisesti!


Kirpparikamoja on jäljellä vielä nämä kaksi Ikea-kassillista. Kaksi on jo viety kirppikselle. Eli lisää hinnoittelua tiedossa...


Matot kuivuvat auringossa ja viinietikan tuoksussa. Jes. Mamma päätti vähän myrkyttää pihapolulta rikkaruohoja. Tulos: Kämppä, mamma, piha, tienoo, koirat, reinot ja terassi haisee viinietikalta. Rikkaruohot nauravat partoihinsa. ....... Vielä mä ne myrkytän...


Nyt on tehoilut tehoiltu. Jarno lähti hakemaan ruokaa eli siipiä. Likka on iltaan asti elämysmatkalla mummun ja papan kanssa. Siellä on kuulkaa pyöräilty, istutettu perunoita, veneilty, syöty eväitä, syöty ulkona, pelattu jalkapalloa kuistilla ja vaikka mitä mukavaa. Saanemme selonteon viimeistään 18:05. Mukavaa sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti