keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Sadepäivän piknik

Tervehdys keskiviikkoon! Aamulla herätessämme paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta. Päätin, että tänään touhutaan ulkona ja nautitaan auringosta. Kun olimme saaneet vaatteet päällemme, meni taivas pilveen ja iltapäivällä alkoikin sitten tihuttamaan vettä. Äh, mihin katosi meidän aurinkoinen ulkoilupäivä. Ei voidakaan syödä ulkona. Ei äiti saakaan otettua aurinkoa...

Hmp...

Eipä auta. Sadepäivä on sadepäivä ja sehän ei meitä lannista. Likalle säähän sopivat vermeet niskaan ja pihalle.


Mimikin oli ihan masentunut kun pihalla olikin kylmää ja koleaa. Onneksi keittiöstä leijaili ihania tuoksuja. Possunsuikalepata porisemaan koko iltapäiväksi, niin illalla saadaan sitten syötävää.


Tiskikoneen täyttöä, pyykkiä, siivoilua.


Sade yltyy. Likka sisälle, askartelut esiin ja touhuamaan. Vinkkinä kaikille taaperoikäisten vanhemmille: Vessapaperirullasta saa taiottua vaikka mitä hienoa. Siihen kun piirtää silmät niin avot! Mielikuvitus ja väriliidut hoitavat loput. :) Nyt tuo pahvinen hirvitys on niin RAKAS, että se otetaan kuulemma unileluksi... Hyvä, että kuvan sain siitä ottaa.


Jätkän "päiväuniltaheräämisilme". 


Mitäs siinä kuvaat. Nosta mut pois täältä!


Oli puhetta piknikistä. Yksi pikku sadehan ei meitä estä. Piknik pystyyn olohuoneeseen. Ja arvatkaa oliko muuten ihmeellistä ja hienoa? Matilda ja Marttikin tykkäsivät.


Semmoinen sadepäivä oli meillä. Mitäs teille kuuluu? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti