torstai 9. toukokuuta 2013

Meidän Helatorstai

Meidän Helatorstai on sujunut leppoisissa merkeissä. Nukuimme makoisat ja rauhaisat yöunet(wuhuu!!!), kotipööpöilimme aamun piirrettyjen ja aamupalan merkeissä, minä piipahdin Ylioppilasteatterilla Säkenöivien Elävien harjoituksissa, tehtiin lounasta, siivoiltiin vähän, käytiin seikkailulla ja illalla saunottiin ja kotipööpöiltiin lisää. :)

Tänään reenasimme YT:llä viikon päästä lauantaina, eli 18.5., tapahtuvaa yhden illan musikaaliesitystä. Harjoituksen alla oli yhteislaulukohtaus, josta tulee jo näin yhden harjoittelukerran perusteella, aivansairaaanmahtava numero! Näette sitten kun tulette katsomaan!


Iltapäivästä, kotiin päästyäni väänsin meille päivälliseksi Pekoni-kesäkurpitsamuhennosta. Nam Nam Naaammmm!!! Tiltu sai kalapuikkoja ja perunamuussia. :) Eikä onneksi yhtään tullut äiteelle annoskateus...


Päikkäreiden jälkeen pakotin koko porukan pihalle ja suuntasimme taas läheiseen metsään. Siellä riitti ihmettelemistä ja kummastelemista.


Tiedättekö on juuri se aika keväästä, kun sitä huomaa ensimmäiset puiden silmut ja alkavan orastavan kukoistuksen. Pidän kovasti tästä vaiheesta, koska yleensä tästä ei mene kauaa, kun jo huomaan, että kesä on täydessä vauhdissa. "Vastahan näissä oli pienet nuput, ja nyt puut ovat jo täydessä lehtiverhossa!"


Kotiinpäin tallustellessa poikkesimme vielä läheisen koulun pihalla. Pyörätelineet, keinut, hiekkakenttä, keinumatti.... Ihania muistoja.


Käytiin vielä päivän päätteeksi saunassa pesemässä metsän ja puistojen pölyt pois ja sitten pistettiin taas tältä illalta paketti nippuun, eli lelut omille paikoilleen, koirille ruoka, pesut, pisut ja pusut, iltasatu ja hyvät yöt. Tuli hetki omaa aikaa, yhteistä aikaa. Pientä iltapalaa ja lasi viiniä. Kuvassa on siis pekoni-salsa-juusto-lärpäkkeitä, jotka myös paremmin Nistin lärpäkkeinä tunnetaan.


 Varaslähtö äitienpäivään. Mukavaa loppu viikkoa murut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti