sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kasvua

Jeeee!! Meidän Säkenöivät elävät meni hirmu hyvin. Olo on raukea ja iloinen.

Ihan huomaamatta, sillä välin kun mamman ajatukset olivat teatterin pyörteissä, meidän pieni pläntti on alkanut vihertämään. Ihanaa! Käymme koko ajan Matildan kanssa ihastelemassa alkanutta kasvua. Herneet ovat jo pitkällä, porkkanoista ja ruohosipuleista näkyy pienet alut. Perunoiden varret ovat pinnalla ja punasipulit ihan rehottavat. Pitää olla tarkkana kastelun suhteen. Viime päivien helteet ovat jo nuuduttaneet yhden orvokkiparan.


Ihana kesä on täällä. Paras hetki päivästä on parhaillaan käynnissä. On jo myöhä, linnut vielä laulavat. On tarpeeksi lämmin jotta voidaan pitää terassinovea auki. Uusi viikko edessä. Väsyttää, muttei vielä nukuta. On onnistunut olo. Ylitin itseni ja tein sen hyvin. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa tavoittelemaan unelmiaan.

2 kommenttia:

  1. Minen oo vielä ehtiny mittään ees istuttaa :D Josko tässä viikolla.. Ruohosipuli ja raparperi on jo hyvän kokosia! Ainakin jotain..

    VastaaPoista
  2. Vielä ehtii hyvin. Harmittaa kun omassa pihassa ei ole raparperia, mutta onneksi sitä löytyy kummisedän pihasta. Olivat vaan vielä pieniä, mutta ei varmaan mene enää kauaa ja sitten saa taas raparperipiirakkaa. Nammm!

    VastaaPoista