sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Mökille mars!

Tänään sitten pakkailtiin kimpsut, kampsut, koirat, matot ja muut tielle osuneet sälät mukaan ja heilautettiin Avensiksen nokka kohti mökkiä. Keli oli kesäisen sateinen ja olikin ihana kurvata mökin pihaan kun ilma oli niin raikas ja ihanan viileä. Kunhan saatiin kamat purettua syötiin vähän iltapalaa ja ihan vaan olla möllötettiin. Nuuskittiin terassilla kesän tuoksua ja syötiin mansikoita, kirsikoita ja sipsejä, ajettiin kolmipyörällä ympäri pirttiä(myös minä yritin, mutta Jarno keskeytti ja sanoi Nipsua lainaten "Mamma on raskas"), katsottiin hömppää ja jalkapalloa, ja luetiin iltasatuja, niin ja pissattiin matolle. Oho! Nooo, kyllä kesä sen siitä kastelee ja kuivaa pois. Heh heh. Mammaaa! Muista ostaa mäntysuopaa! =)




Illalla myöhään alkoi taivaanrannasta jo aurinkokin paistamaan ja oli heti pakko mennä sitä ihailemaan. Niin ja nuuskimaan vähän lisää. =)





Kesän matonpesut ovatkin jo tainneet tällä perällä alkaa. Minäkin aloitan oman urakkani, kunhan viitsin. Sitten kun tulee semmoinen matonpesudraivi, tiedättehän? Kun haluaa laittaa kumpparit jalkaan ja olla ihan mäntysuovassa. Se on kivaa! Mukavaa viikon alkua kaikille! =)


2 kommenttia:

  1. tulee aina hyvälle mielelle sun jutuista (:

    VastaaPoista
  2. Voi kun kiva kuulla. =) Nää nyt on tämmöisiä jorinoita, mutta hauska että tulee hyvä mieli! :) :) :)

    VastaaPoista