torstai 21. kesäkuuta 2012

Iltapäivän kalareissu

Eilen illalla lähdettiin vielä pienelle retkelle Matildan ja Jarnon kanssa. Olipa onni, että joku oli kaivanut hätävaramatoja, sillä nyt ne tulivat tarpeeseen. Pakattiin autoon pari mato-onkea, ämpäri, matopurkki ja positiivista mieltä ja suuntasimme mökkitietä ensimmäiselle pikku ojalle, taisi olla Teerioja nimeltään. Syy miksi valitsimme paikan, oli sen helppo lähestyttävyys 2-vuotiaan kanssa. Oja kulki metsätien ali ja itse onkiminen ei kovin suuria ponnistuksia vaatinut. Kalan kalaa emme havainneet siinä pikku purossa, mutta sehän ei meitä haitannut kun oli niin paljon muuta ihmeellistä: ojaan putoamisvaara, kivien heittelyn ihanuus, matopurkki, ym.

Jatkoimme retkeä poiketen vielä Pikku Leppäjärven P-paikalla, joka myös oli suoraan järven rannalla. Siellä Matilda uskalsi pitää onkea ja saimmekin monta nyppäystä, mutta ne taisivat olla niiiiin pikkiriikkisiä, etteivät koukkuumme tarttuneet. Huomasimme ongelman: Tiltu tarvitsee oman pikku mato-ongen, jota on helpompi käsitellä. Kamat kasaan, takaisin mökille ja nöyränä Papalta kysymään josko hän meille pienen ongen veistelisi. =)




Saunan päälle innostuttiin hiustenlaitosta siinämäärin että piti oikein urakalla poseerata kameralle.


Jarno yllytettiin myös poseeraamaan. =)


Iltahämärässä näin vihdoin lähietäisyydeltä pihapiirissämme asustelevan jäniksen. Se tuli aivan pihaan ja tallusteli pihatiellä kuin maanomistaja. Ihmetteli autojen määrää ja outoja hajuja. Sillä on kaverikin mutta toistaiseksi olen nähnyt ne vain yksi kerrallaan. :) Hauskaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti