keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kynsilakkaa, luonnoksia, pöperöä ja kutimia

Mitäs sitä sitten ollaan lomalla tehty? Perinteisiin kuuluu, että heti pitemmän loman alkaessa meitsi lakkaa kynnet, normaalisti kun en voi arkena kynsilakkaa töitten takia käyttää, niin sitten heti kun on siihen mahdollisuus niin kynnet saavat väriä. Tiltu tietty halusi myös ja sitten lakattiin kynsiä oikein urakalla. =)


Ruuanlaittoon keskitytään enemmän kun ollaan lomalla. Grillaillaan, tehdään ihania salaaatteja ja syödään oikein kunnolla ja pitkään. Namiiii!!


Miehet ovat myös ahkeroineet. Mökki on saanut uudet perustukset ja nyt vaan odotellaan, että tolpat kuivuvat jotta saadaan laskettua tönö paikoilleen.



Minä olen, odotellessani sitä matonpesudraivia, kutonut ja virkannut. Kaikkea pientä ja söpöä: Kypärämyssyjä ja tilkkutäkkiä. On ne vaan ihania. :)





On sitä myös ehtinyt vähän luonnostella sitä sun tätä. Tajunnanvirtaa, mitä mieleen juolahtaa ja yhtä tatuointiprojektia.






Oli tämä nyt vähän tämmöinen höpöhöpö-postaus, mutta sepä ei haittaakaan. =) Myöhemmin taas jotain missä on tolkkua. Mukavaa keskiviikkoa kaikille!!! =) Katja

2 kommenttia:

  1. Hanna L ja Fanni20/6/12 09:40

    Fanni katselee vieressäni tätä blogia ja kysyi aivan ihmeissään nähdessään nuo sun luonnokset "kuka osaa noin hienosti piirtää? hei haloo kuinka hieno" ;D

    VastaaPoista
  2. Voiiii!!! Kiitoksia paljoon Hanna!!! Onkos Fannilla jotain toivetta, jos laittaisi seuraavaan postaukseen kustomoidun luonnoksen? :)

    VastaaPoista