torstai 12. huhtikuuta 2012

Shoppailuja

Minulla oli tänään töiden jälkeen vähän luppoaikaa joten pyörähdin Koskikeskuksessa kuluttamassa aikaa(ja rahaa...) Koskikeskuksessa ei voi poiketa käymättä Skopunktenissa, joka tälläkin kertaa oli suosiollinen. Matkaan lähti kolmet kesäpopot: Mustat tennarit, mustat perusballerinat sekä semmoiset purjehduskenkiä muistuttavat mustat kävelykengät. Jeee jeee!!! 44,80€ meni tähän keikkaan. Ei paha kolmesta kenkäparista, etten sanois.






 Löysin Seppälästä itselleni ihanan rennon ja söpön kesämekon, jolle löytyy aivan varmasti käyttöä tulevissa kesän kinkereissä, sekä musta-valkoraidallisen neuletakin. Viime hetkillä kassalta tarttui vielä matkaan uusi lompakko, tosin taisin valita liian pienen yksilön. En suostu hyväksymään sitä tosiseikkaa, että minulla on vain liikaa tavaraa lompakossa! Ni! Aika kiva tuo mekko, eikö?


Onko huolestuttavaa jos lompakko on ihan pinkeänä kanta-asiakaskorteista ynnä muista?



Tässä myös vähän kurkistusta meidän eteisen maisemaan. Näyttää kauhean siistiltä. Totuus on toinen ja sekamelska alkaa tasan siitä mihin tuo kuva rajautuu! :) Saappaita, kasseja, pusseja, leluja, koirien hihnat, kyniä, ynnä muita. Tuon neuletakinkin heitin muka "huolettomasti" peittämään romukasat. :)



Näytän tässä kuvassa jotenkin tosi päivettyneeltä, vaikkei naamassa ole meikkiä yhtään. Joko se on silkkaa p***aa tai sitten pääsiäisen aurinkoisista pilkkireissuista on jäänyt mukava muisto.


Ja nyt kun kerta alettiin shoppailuista puhumaan niin kerrottakoon tässä samalla, että törsäsin kummitädiltä saamani lahjakortin häikäilemättömästi itseeni ja ostin Marimekolta kauan himoitsemani Arkkitehti laukun. Ja voi, että kuinka ihanamahtisöpökäytännöllinen se onkaan! Kiitoksia vielä vaan kauheasti tästä muistamisesta kummitädille! :) :) 


Kenellä oli ala-asteella tuommoinen avaimenperänä? Hä? Mulla oli niitä ainakin ihan kaikissa sateenkaaren väreissä! =) Sitten aina tuota lukkoa napsuteltiin sillai ärsyttävästi!







Olipas nyt yhtä shoppailua tämä postaus. Niin ja kaikki vaan minulle itselleni. Ai kauhee! Ensi kerralla voi sitten taas hyvällä omallatunnolla ostaa kassillisen kaikkea pientä, söpöä, pinkki-musta-puna-valkoista! <3 Heheeee! Mukavaa loppu viikkoa kaikille mussuille! <3 Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti