lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäislauantain pilkkiretki ja grillimakkarat

Eilen illalla saatiin hyvät naurut kun Mimi otti omaksi paikakseen Tiltun vauvanuken kantokassin. Se onkin juuri sopivan kokoinen paikka Mimille. :) Topikin osasi ottaa poikkeuksellisen rennosti lähes koko illan.



Tänään suuntasimme sitten heti aamupalat syötyämme ulos aurinkoon. Otettiin mukaan kaira, pilkki ja toukkia, ja lähdimme läheisen järven jäälle paistattelemaan päivää.



  Matildalle tuli iso poru kun pulkassa istuminen keskellä metsää alkoi vähän jännittää. Jätimme pulkan odottamaan paluumatkaa niille sijoilleen ja Jarno nosti likan harteilleen, tosin sekin oli Tiltun mielestä vähän jännää. Pääsimme vastoinkäymisistä huolimatta kuitenkin jäälle ja siellä kairasimme näön vuoksi yhden rei´än ja pilkimme hetken. Saalista emme saaneet, mutta sepä ei meitä haitannut. 






Amsler ja Matson tulivatkin pian perässä koirien kanssa. Ja eipä mennyt kauaa kun Amsler oli taas kuorrutettu lumella. :) Topi nautti silminnähden aurinkoisesta kelistä ja siitä, että sai juosta pitkin poikin järven jäätä. Matson heitteli koirille lumipaakkuja ja niitäkös oli mukava metsästää. Tiltu nauroi ihan kippurassa kun se oli niin hauskaa hänen mielestään. :) 










Takaisin kotipihaan päästyämme Jarno sytytti kesäkeittiöön kynsitulet, minä toin ruokaa ja juotavaa pihalle, Amsler, Matson ja Tiltu tekivät lumikakkuja, Topi ja Mimi paistattelivat päivää koiratarhassa ja sitten syötiin porukalla grillimakkaraa ja leipää. Näin saatiin samalla tämän vuoden grillikausikin avattua. Ai, että kun oli hyvää!!!!








Amsler ja Matson pakkasivat sitten pian syötyämme kamansa ja suuntasivat taas Matsonin perheen ja Valkeakosken kautta takaisin kotiin Helsinkiin. Nyt me odotellaan, että mamma ja iskä tulevat takasin kyläreissulta ja sitten nukutaan koko porukka pienet päikkärit! :) Pilkille tekisi vieläkin mieli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti