tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kuulumisia oikein urakalla!

On hiljaista kuin huopatossu tehtaalla! Anteeksi pitkä hiljaiselo, mutta on taas tuntunut elo niin kiireiseltä ja täyteläiseltä ettei ole ehtinyt kunnolla edes alas istahtamaan.

Viime aikojen tapahtumia:

Kävin katsomassa ystäväni Helenan kanssa improvisaatioteatteri Snorkkelin esitystä Teerenpelissä. Chilipähkinät oli hyviä ja niin oli myös show.

Olemme kahvitelleet urakalla Riksumurun kanssa Kahvisalongissa. Ai namiiiii!!!

Saimme vihdoin asennettua uudet rullaverhot. Ne ovat samalla myös pimennysverhot niin helpottuvat yöunetkin näin valoisaan aikaan. :) Ei sillä, että valoisuus olisi jotenkin aliarvostettua tässä perheessä. =) Ollaan muuten jo huomattu rullaverhojen vaikutus yöuniimme. Tiltu on nukkunut yhteen putkeen nyt pari yötä! =) Jee jee!

Siivosimme ulkovaraston. Jes! Nyt mahtuivat meidän talvirenkaatkin sinne. Onnenpäivä! =)

Yrttitarha kukoistaa. Basilika tuoksuu jo voimakkaasti, samoin timjami. Korianteri on vähän nuupahtanut. Eikä tuoksu. Kohta luovutan sen suhteen.

Myimme nojatuolin. Tori.fi. Suosittelen palvelua. Oikein näppärä.

Silitin, asensin ja lyhensin meidän makuuhuoneen verhot. Ne ovat hienot. Tekisi kokoajan mieli värittää niitä kuin värityskirjaa. :)

Jarno sai valmiiksi Diplomityönsä. Se on hieno, vakuuttava ja asiallinen. Kovakantinen, mustaa nahkaa. En ymmärrä siitä yhtään mitään. En vieläkään muista mikä se aihe oli vaikka se on minulle kerrottu lukuisia kertoja. En vaan kertakaikkiaan ymmärrä siitä yhtään mitään. Mutta minusta on tosi hienoa, että Jarno ymmärtää ja osaa, ja on taitava! Odottakaas.... (huudan jarnolta mikä se sun työsi aihe taas olikaan) Työn aihe on: Kulma-anturi servojärjestelmään.

Siinä isoimmat tapahtumat viime viikolta. =)

Loppukevennykseksi vielä muutama kuva. Aiheesta ja aiheen vierestä. :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti