perjantai 6. huhtikuuta 2012

Lisää ulkoilua ja kuvia pitkäperjantailta

Tiltu sai tänään lounaan päälle maistaa mämmiäkin ja ei kyllä ihan irvistelemättä sitä niellyt. Vähän kun laitettiin sokeria niin kyllä sitä vähän maisteltiin. :)


Aamupäiväiset ajelun jäljet näkyi vielä lumipyrynkin jälkeen hienosti pelloilla.


Lapiot odottavat varmuuden vuoksi käden ulottuvilla. :)


Kevät tulee kohisten! :) Lumet tippuu katoilta ja rappuset paljastuu jään alta. Tien mutkassa ei ole vielä puroa, mutta kyllä sekin sinne vielä saadaan! :)












Hanki kantaa niin hyvin, että pääsee käppäilemään pitkin poikin tiluksia. Löytyy paljon uusia kuvakulmia kun pääsee paikkoihin mihin ei normaalisti tähän aikaan vuodesta pääse näin helposti kuvailemaan. Jarnokin huuteli leikkimökin kulmalta, että mitä ihmettä sää meet siellä kaaressa. :)







Awww!! Matson ja Amsler <3 <3 <3


Ei oo reilua, että tolleen heitetään penkkaan. :)



Mutta tuli hieno kuorrutus!

Talven ensimmäinen ja viimeinen lumiukko kyhäelmä. :)


Joskus on hyvin vaikea uskoa sitä, että meidän parivaljakko polveutuu susista. Näyttivät meinaan hyvin katu-uskottavilta maalaiskoirilta tuon Baaden Baaden-pehmusteen päällä. =) Huolimatta suorasta auringonpaisteesta ja lähes nollakelistä. :) Mimi on ainakin ihan parka,Topi sentäs vähän yrittää.



Kovasta yrityksestä huolimatta Amsler ei saanut Matsonia penkkaan. Tiltu yritti kyllä kannustaa vieressä. :)


Nyt ollaan syöty ja saunottu ja nuorimmainen on jo unten mailla. Itselläkin alkaa tässä uni hiipiä silmiin, joten näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän Pitkäperjantai-illan. Mukavaa Pääsiäisen jatkoa!!! <3 Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti