sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Mökkeilyä

Nyt on kuulkaa kesä alkanut! Olemme olleet koko viikonlopun mökillä ja on ollut niin ihanaa. Mukana menossa, oma väki ja Sari, Teemu ja Onni. :) Ollaan tehty ruokaa, katsottu töllöö, nukuttu päikkäreitä, käyty katsomassa Ammuja, saunottu, kannettu terassikalusteet patiolle, leikitty hiekkakummulla, kerätty kiviä, herätetty mopo talviunilta, tehty puuhommia, oltu vaan, grillattu ja mamma nukkui jopa päikkärit Annen-mökissä.

Tähän alkuun voisin myös esitellä uuden hiusten värin. Mitäs tykkäätte?




Lauantaina syötiin lounas ulkona. Nakkeja ja leipää! Ihanaa!


Iltapäivä kahveella saatiin koko porukka mustikkatassuja. Sokeria oli taas ihan joka paikassa. =)






Talven kaatamia, isän siistimiä, Jarnon, Teemun ja isän pinoamia, minun ikuistamiani...



Mopovanhus sai tänään kyytiä. Minä pärräsin pitkin poikin mökkitietä tuuli hiuksissa ja tienoon tuoksu nenässä: mustikanvarvut, männyt, kuuset, koivut, rahkasammaleen, suon, suopursut, auringon kuumentaman metsänpohjan ja pölyisen soratien.


Tikkataulu on saanut vuosien mittaan uuden soikean ulkomuodon. Hauska ilmiö!


Renkaitakin siinä pihassa vaihdettiin


Leikkimökin ikkunaruutu tallensi tapahtumat sekä ulkoa, että sisältä. :)


Pääsin tekemään ojiakin! Piha on ihanaa lillinkiä! Ojien tekeminen on kyllä yksi minun suosikki kevätpuuhista ja hirveän terapeuttistakin vielä kaiken lisäksi!


 Siirtymävälineenä puusavotalle toimi mopo!


Tiltu löysi tekemistä, lapiohommia ja kakkujen paistamista ym.






Lounaaksi syötiin Amslerin valmistamaa Spagettia, jauhelihakastiketta höystettynä tuoreella basilikalla ja motsarellasalaattia. Ai namiiii!!!



Vappuakin on jo pienimuotoisesti juhlittu. Puhallettiin muutama ilmapallo, rikottiinkin pari niistä, viskeltiin serpentiiniä ja juotiin lasilliset kuohuviiniä ja kuulkaa vielä oikein hienoista laseista. Huominen Vappuaatto ja seuraava Vappupäivä menevätkin sitten tiukasti töissä. Eli hauskaa työväenjuhlaa ihan jokaiselle!! Pus!

Katja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti