sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Treffi-ilta

Juu-u, meillä oli tänään Jarnon kanssa treffi-ilta. Käytiin leffassa, autopesussa ja syömässä. Luitte oikein, autopesussa. Jostain syystä meille on vakiintunut sellainen käytäntö, että hyvin usein lähtiessämme treffeille käymme pesemässä auton samalla. Huoltoasemalla on semmoinen tarjous, että klo 21 jälkeen autopesu puoleenhintaan, joten täytyyhän se hyödyntää. :)

Meidän tehdessä lähtöä Matilda halusi myös laittaa saappaat jalkaan! :) Aika söpösti. Vielä ovat vähän isot!




Tämä kuva on niiiin kuvaava. "Eikun meet nyt siihen seisomaan ja sit hymyilet! Otetaan tämmöinen yhteiskuva!"


Ennen autopesua kävimme katsomassa sen Varasto-leffan ja tykättiin kyllä. Sai nauraa ja hymähdellä hyville ja nokkelille jutuille, ja minusta siinä oli jotenkin tosi oivaltavaa näyttelyä, varsinkin Kari-Pekka Toivosen ja Minttu Mustakallion osalta. Leffaevääksi piti tottakai ottaa vähän poppareita ja limua. =) 


Leffan jälkeen kello olikin jo yli yhdeksän ja sitten kurvattiin suoraan autopesuun. Mikäköhän siinäkin on, että tykkään aina käydä siellä? Ja aina se on vähän jännää ja aina mietin, että mitä jos ikkuna menee rikki tai tuo kuivaaja ei nousekaan autonmyötäisesti. Ja ne varoituskyltit siellä ovat kanssa ihan mahtavia. "Älä nouse autosta pesun aikana" Kuka on se valopää joka sieltä on kesken pesun lähtenyt kampeamaan ulos. =) Kauheesti kuitenkin siinä lyhyessä pesuajassa löysin sieltä kaikkea söpöä ja hassua kuvattavaa. Menkääpäs käymään jonkun kaverin tai murun kanssa autopesussa ja kertokaa sitten että oliko kivaa! :) Mukavaa ja yllätyksellistä viikkoa kaikille muruille!

<3 Katja
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti