tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sunnuntain synttärit vol. 2

Sunnuntai iltapäivänä kahvitettiin vielä Tampereen sukulaiset ja kummit. Täytekakun täytin ja kuorrutin jo mökillä ja Jarno väsäsi tonnikalapiirakan suolapalaksi. Samalla juhlaväki pääsi myös näkemään ensimmäistä kertaa vasta valmistuneen kotimme.

Ennen juhlia piti vähän tankata porukalla.


Koko ikkunalauta tuli ihan täyteen onnittelukorteista! Olen muuten ihan yllättynyt kuinka hyvänä nuo ruusut ovat pysyneet. Ovat olleet kuitenkin jo yli viikon vaasissa ja käyneet piipahtamassa jopa mökillä. Tänään alkoivat ensimmäiset kukat vähän nuupahtamaan.


Kaffia, kaffia, kaffia!


Olohuone melkein lopullisessa ulkoasussaan. Vielä puuttuu taulut seinältä ja matto lattialta.


Päivänsankari juhlamekossaan(kirppikseltä 4e). Hän esittelee vauvaansa ja vauvan uutta hienoa kesämekkoa.


Kahvipöytä tarjoiluineen. Kakusta tuli kyllä tosi onnistunut vaikka varsinainen kakkupohjan paisto-operaatio oli vähän sekava ja kaiken tuon kuorrutuksen alla on oikeasti kahdesta eri kakkupohjasta koottu versio. Mutta ettepä olisi sitä arvanneet ellen olisi kertonut. :)


Osaatteko arvata millä muotilla painelin nuo ympyrät? Ei ehkä kovin yleinen leivonnassa käytetty apuväline...  Nimittäin hopeasormuksella! Ja älkää huoliko, ennen painelua pesin ja desifioin sen kyllä! =) Mutta eikös tulleetkin näppärät PolkaDotsit? :)


Alahuulen asento kertoo, että nyt on tärkeä paikka ja pitää keskittyä.




Sinne kuulkaa hupeni koko kakku sunnuntain aikana. Kahvitteluista jäi vain pieni palanen ja senkin Jarno hoiteli iltapalakseen.


Paras lahja oli Tiltun mielestä semmoinen pattereilla toimiva ihme härveli jossa muka joku karvaelukka jahtaa palloa. Tiedättekö? Mikä menee itsekseen ees taas huoneessa. Semmoisia on ainakin ollut myynnissä markkinoilla ja kaikissa kojuissa. Voi, että kun sitä naurettiin ja vähän myös jännitettiin. :)


Lahjaksi saimme myös vaatteita, mm tällaisen hienon verkkapuvun!


Sekä leluja. Tuommoisen pistelytaulun, mihin saa pisteltyä tuommoisia muovi tatteja. Tosin siitä on idea vielä vähän hakusessa, mutta kiva niitä on järjestellä ja tiputella lattioille. Tuo soitin on ollut myös suosittu. Sillä pystyy jopa nauhoittamaan oman kappaleen! XD Saas nähdä kuinka kauan menee, että siitä "loppuu" patterit.


Paketista löytyi myös Reiman keväthaalari ja ihanan väriset pipo ja rukkaset. Voi kun tulisi pian semmoiset kelit, että pääsisi näitä käyttämään.




Vauvaakin oli muistettu ja hän sai pipon, mekon ja pöksyt, sekä peiton, tyynyn ja lakanan. Arvatkaa ollaanko nyt peitelty hyvin huolellisesti vauvaa?


Lisää vaatteita: T-paita, leggarit ja kesäasu. Taustalla näkyy myös ison tytön täkki ja tyyny, sekä petivaatteet, kaikki Finlayssonilta.


Pari pehmomokkulaa, tuo isompi virtahepo on niin pehmoinen, että käyn sitä itsekin aina ohimennen silittelemässä.







Saatiin kyllä niin ihania lahjoja Tiltulle, että ei voi kuin ihmetellä. Isot ja lämpimät kiitokset kaikille Matildaa muistaneille. Lahjat ovat olleet erittäin mieluisia, tarpeellisia, käytännöllisiä ja ihania. Tuhannet kiitokset!!!!<3 <3 <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti