tiistai 13. maaliskuuta 2012

2-vuotias Tiltu

Meilläpä olikin eilen juhlapäivä! Matildan 2-vuotissyntymäpäivä. Mitään sen isompia juhlallisuuksia ei vielä eilen järjestetty kun varsinaiset synttärikemut pidetään sitten viikonloppuna. Aikani kuluksi väsäilin kuitenkin testikakun ja Riksumuru poikkesi sitä koemaistelemassa.

Tiltu sai meiltä lahjaksi tuommoisen lelusoittimen, josta lähtee jos jonkin moista ääntä ja mölyä. Virhe... No, mutta nämäkin kaikki on näemmä kantapään kautta opittava. :)


 Lahja oli kovin mieluinen ja sitä soitettiinkin sitten mennen tullen koko eilisilta. Tänäänkin peli pääsi jo ääneen.



 Mamman leukakin on jo palautunut lähes normaaliksi. Pienet vihertävät kohdat vielä muistuttavat viime viikon tapahtumista.



 Testikakun täytteitä ja kuorrutteita. Pohjana käytin häthätää ihan kaupan valmiskakkupohjaa, kun en nyt jaksanut alkaa ihan alusta asti tekemään. Viikonloppuna sitten tehdäänkin semmoset kakkupohjat ettei ole ennen nähty!!


 Kakun kuorrutteet ostin Tuomiokirkonkadun Ullan Unelmasta. Mustaa ja valkoista sokerikuorrutetta. Hirveän äitelää, mutta hauskan näköistä. Se kauppa on muuten ihan oma maailmansa ja en ole uskaltanut sille ihan täysin vielä antautua tai en mitään muuta enää tekisikään kun kakkuja, torttuja, cupcakeja, leivoksia ja muita herkkuja. Suosittelen piipahtamista!


 Ja välillä soitettiin vähän biisejä ja musaa...


Tiltu sai kaveriltaan Taralta ihania tarroja ja kortinkin! Awww!!! Kiitos Tara!!!


Ja siis oikeesti? Mitä nää seurakuntien synttärikortit oikein on!?! Siis aivan ihana ajatus toteutettuna aivan järkyttävällä tavalla. Ei vaatisi paljoa näidenkään korttien uudistus ja näistä saisi niin kivat. Mikä toi kultaverho tuolla taustalla on??? Sisältö on jo kohdallaan, vain ulkoasu uupuu. Muhun vähän sattuu!


Muhkurainen, kotikutoinen ja liikaa kostutettu 2vee kakku. :) Onneksi harjoittelin ettei sitten ehkä se "The Synttärikakku", ole ihan näin raukka. :)




Tosin näytti sekin kelpaavan. Mä vaan kuorin omasta palastani tuon kuorrutuksen pois, kun se on liian äkkijyrkkää mun makuuni. 


 Tässä meidän 2-vuotias esittelee päivän asunsa. Joka on sukkahousuja lukuunottamatta ostettu tänään. Punaiset mokkasaapikkaat alennuksesta Hennesiltä 5e(ovh 24,95), pipo siihen kaupanpäällinen(!). Ja Lindexiltä ostettu ihana kisumekko, en muista kyllä enää hintaa! Mutta siitä viis, tuo oli pakko saada!





Lähes valmis keittiö, kaaoksen vallassa tosin, mutta kuitenkin!


Eteisen uusitut liukuovet. Eikö olekin hienot? Mä olen tosi tyytyväinen noihin ja joka kerta ohi mennessäni myhäilen! =)


Melkein valmis sauna, uusine valoineen. Oi että kun pääsisi jo sitä testailemaan!!!! Saunailta huudettu!


Keittiön pöytä arkiasussaan... Juu-u. Tuommoinen se on lähes aina. Kröhöm.


Tähän loppuun vielä kuva meidän vauvasta, joka ei tosiaan ole enää mikään vauva. "Äitin tyttö", "Isän tyttö", "Mummun tyttö", "Ammun tyttö", "Papan tyttö", "Tätin tyttö", "Mimin tyttö", "Etän tyttö"....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti