keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Don Corleonen porkkanasosekeitto ja nostalgiakuvia...

Johtuen siitä että remontti Annalassa vain jatkuu ja jatkuu, olen majaillut nämä saikkupäivät kotikotona mamman ja iskän kämpässä. Siellä on ollut paljon mukavampi olla möllöttää turvonneen alaleukansa kanssa kuin täällä remonttipölyssä, niin eikä tarvitse olla remonttimiesten tiellä kyselemässä kaikkea tyhmää, niinkuin ihan varmasti tekisin jos olisin täällä päivät pitkät... Tultiin taas illaksi kuitenkin kotiin koko porukka ja saatiin pitkästä aikaa koirulatkin mukaan, he kun ovat olleet myös evakossa isän kanssa Sysiaholla. Olen saanut tänään jopa syötyä jotain kiinteää! Päivällä tosin vielä meni ihan porkkanasosekeittoa.





Mutta se mitä nyt lähdin tässä kertomaan oli se että kun olen nyt oleillut siellä lapsuusmuistojen ja tuttujen tavaroiden keskellä on tullut kauhean nostalginen olo. On miettinyt melkein jokaisen tutun esineen kohdalla tyyliin "AI NIIN tää oli siellä ja siellä" tai "Nii ja tää oli aina siinä yhdessä kohtaa" ja "Onko teillä vieläkin tää, mä muistan kun tää oli...." Jotenkin kauhean söpöä musta! Mä vaan hykertelen siellä päivät pitkät. Nii ja se tuoksu! Kotikoti tuoksuu just tuolta, ihanalta: kahvilta, pesuaineelta, hedelmiltä, kirjoilta, auringolta, samettisohvilta... no semmoselta ihanalta, kyllä te tiedätte!




Musta on myös kiva että seinillä ja muualla on esillä paljon taidetta. Sekä mamman omaa, että mun tädin nahkatöitä, että mun serkkujen maalauksia ja pastellitöitä. Nii ja tietty jotain mun ja Amslerin kouluaikaisia tekeleitä jotka tietty peittoaa hienoudellaan kaikki muut! Ne jääköön vain mamman ja iskän silmille... Ihan tosi hienoja nää kaikki. Tänään kuljetin pitkän aikaa kättäni tuon nahkaisen ryijyn päällä. Se kuvastaa maisemaa Leppäjärven ylle sellaisena millaisena Johanna-täti sen lapsuudestaan muistaa. Kauhean taitavaa ja en kyllä osaisi tuollaista ollenkaan!






Ihania ovat myös kaikki perhevalokuvat, isänpäiväkortit, ylioppilaskuvat ja hääkuvat. Voi että! Joukosta löytyy myös ihan tuore kuva Tiltusta kun heillä oli tarhassa valokuvaus. Awww!! Kummit, mummut, tädit ja muut tärkeät: Kuva on kyllä tulossa kunhan tästä tilanne vähän rauhoittuu! <3









Tähän vielä loppukevennykseksi kuva minusta ja Don Corleonesta. Eikö olekin kuin kaksi marjaa?!? =)

3 kommenttia:

  1. Anonyymi7/3/12 11:08

    Aaawwww <3 Ihania aarteita. /amsler

    VastaaPoista
  2. Jeeesus että onkin turvoksissa :O :( voivoi!
    Toi neiti onniiin iso tyttö jo että mää en kestä <3 Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
  3. Amsler: Eikös olekin? Muista ihailla niitä kaikkia perjantaina! :) <3 <3

    Fantsu: No älä!!! :) Toivotaan että joskus laskee. Sulle on tulossa kanssa tommonen tarhakuva! Kunhan vaan seuraavan kerran törmätään! :) <3 <3

    VastaaPoista