perjantai 23. maaliskuuta 2012

Mammailua ja yhdessäoloa

Moikka moiii! Mitenkäs teidän viikkonne on sujunut? Meillä ollaan vähän lenssussa, mutta muuten oikein hyvin. Kävimme tiistaina kahvittelemassa pitkästä aikaa mammaryhmämme kanssa. Olemme pitäneet yhteyttä nyt melkein kaksi vuotta. Mistä kaikki sitten alkoikaan? Silloin kun odotin Matildaa, järjesti neuvolamme tapaamisen, johon oli kutsuttu kuusi esikoistaan odottavaa äitiä. Tällä samalla ryhmällä kokoonnuimme pari kertaa ennen lasten syntymää ja sitten uudestaan noin kuukausi lasten syntymien jälkeen. Ryhmässä on kaksi tyttöä ja neljä poikaa. Ensimmäisen vuoden näimme porukalla lähes viikoittain neuvolan kokoustilassa ja nyt tämän toisen vuoden olemme kokoontuneet toistemme luokse tai leikkipuistoihin, kylläkin vähän harvemmin kun kuvioihin on tulleet työt, päivähoidot, ym.

Tämä porukka on ollut kyllä aivan ihana ja korvaamaton. Erityisesti sen huomasi silloin äitiyslomalla, kun kaikki vauvoihin liittyvä oli ihan uutta ja ihmeellistä. Oli kiva, että ympärillä oli ihmisiä jotka olivat lähes/täsmälleen samassa tilanteessa. On ihana myös nähdä kuinka kuusi pientä ihmisen alkua kehittyvät kaikki omaan tahtiinsa. Ryhmä on ollut ja on vieläkin tosi tärkeä minulle ja tuntuu, että siellä pystyy puhumaan ihan mistä tahansa ja kuuntelijoita löytyy. 

Tällä kertaa kokoonnuimme tyttöjen, Matildan ja Taran, syntymäpäiväjuhlallisuuksien merkeissä. Oli kuulkaa kakkua, pullaa, keksejä, suklaata, suolaista ja vaikka mitä herkkua! Kiitoksia vaan kaikille mussukoille!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti