tiistai 21. helmikuuta 2012

Laskiaistiistai on kylpyläpäivä

Moikka taas!

Aamupäivällä suunnattiin taas heti ulos, kuka mihinkin askareeseen. Amsleri, mamma ja iskä lähtivät hiihtämään, Tiltu ja Jarno potkukelkkailemaan ja minä jäin pihaan tekemään lumitöitä. Saatuani pihan kolattua lähdin etsiskelemään muuta perhettä ja ensin löysin Tiltun ja Jarnon. Hypittiin hetki Tiltun kanssa lumipenkkoihin ja paluumatkalla mökille törmäsimme perheemme hiihtäjiin. Päästyämme mökille huomasimme pian että olemme lukinneet koko porukan vahingossa pihalle. Kukaan ei ollut muistanut ottaa avainta, kun kaikki ajattelivat että sillä toisella varmaan on avain. Voi herttinen sentään! No onneksi isäntä oli avaimiensa kanssa vartin matkan päässä ja sisällä ei ollut mitään kiireellistä. Ainut huoli mammalla oli se että saadaanko makaronilaatikko ajoissa uuniin. :) ehehe! Sisälle päästyämme syötiin lounas ja jälkkäriksi mamman synttärikakkua. Se oli vähän vaatimaton ja omituinen, mutta vain siksi että se valmistettiin niistä aineista mitä sattui kaapissa olemaan, joten siihen nähden oikein onnistunut! =) Mahat täynnä ja kiireettömän iltapäivän koittaessa mentiin ja nukuttiin parin tunnin päikkärit!

Vasta satanut lumi upotti tosi hienosti ja ihan pölly kävi kun hypittiin mökkitien penkkoihin. :)



Auton lokasuojiin on kertynyt ärsyttävät lumi/jääkokkareet ja haluaisin koputella ne pois, mutta ei ne pirulaiset lähteneet. :/ Iskä ja Jarno yritti toppuutella ja käyttää typeriä järkisyitä kuten "naarmutat peltiä" tai "muovinen lokasuoja saattaa mennä hakatessa rikki", mutta kyllä silti vähän niitä salaa hakkasin ja arvatkaa harmittaako etten saanut niitä irti!?!


Isäntää odotellessa oli hyvää aikaa vaihtaa autoon ajovalot! Hauska muuten tuo iskän punainen pipo!


Kakunkuorruttaja harhautui ihan muihin hommiin lastansa kanssa... :)





Kevät on täällä! Huusi isä kun päikkäreiltä herättiin. Muutamassa tunnissa oli aurinko alkanut lämmittää jo niin paljon että mökin etukuistin portaat olivat kokonaan sulat. Myös mökkiä ympäröivistä männyistä tippui lunta isoina kökkäreinä alas. Meillä ei ollut kuitenkaan aikaa jäädä niitä ihmettelemään sillä lähdimme likka porukalla Ikaalisten Kylpylään. Reissu oli Matildan ensimmäinen kylpyläreissu ja voi että kuinka hän tykkäsi. Pää vaan pyöri ja hymy oli korvissa saakka. Mummu osti hotellin aulasta hänelle uuden uimapuvun ja se on ehkä maailman söpöin. Vaaleanpunainen mansikkakuvioinen ja pikkuisen iso niin että se lörpöttää väljyyttään pepun kohdalta! <3 Tiltu pääsi lillumaan lastenaltaaseen ja laskemaan parista lasten liukumäestä, ja pääsipä hän myös aikuisten altaaseen minun ja mummun sylkyssä. Eikä kukaan meistä saanut katsetta irti hänestä kun hänen riemullaan ei ollut rajoja. Poikettiin myös porealtaassa ja ulkoaltaassakin mutta se oli niin jännä juttu että siellä oltiin vain pari minuuttia. Ihana Tiltu!! Kamera oli tietysti turvassa pukukopeilla. :)


Tässä vielä äsken lavastettu kuva. "Kuinka Matilda oli kylpylässä?" "Meneppä siihen uikkarin viereen makaamaan niin otetaan kuva." "Kiitoos!"


Uimisen ja lillumisen jälkeen treffattiin vielä iskä ja Jarno ja mentiin Kylpylän buffettiin syömään Laskiaistiistain illallinen pullineen kaikkineen. Ruuan jälkeen mamma ja iskä heittivät Amslerin Parkanon junaasemalle ja hän lähti taas kohti Helsinkiä. Meillä muilla hiihtoloma vielä jatkuu tämän viikon. Mukava päivä ja huomista odottaen. <3

Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti