lauantai 11. helmikuuta 2012

Kuinka helppoa se olikaan?!!

Moikka moii!! Taas on ehtinyt melkein viikko vierähtää viimeisimmästä postauksesta, mutta sen siitä saa kun on mukamas niin kiirusta. No, mutta kyllä te mulle anteeksi vielä annatte kun kuulette mitä tänään tapahtui! :)

Meillä oli shoppailupäivä. Kierrettiin kuulkaa RTV, Keittiömaailma, Ikea ja Biltema. Ja kyllä oli hyvä reissu. Löydettiin Ikeasta vessaan kalusteet, allas ja valot, ja keittiöönkin kiva allas. Käytiin myös RTV:ssä varmistamassa kaakelivalintamme ja Keittiömaailmassa fiilistelemässä.(Siellä oli kyllä sairaan hienoja keittiöitä!!)  Poikkesimme myös nopeasti Biltemassa kun autosta oli molemmat ajovalot palaneet ja hokattiin samalla, että nyt ostetaan se mun kauan monkumani kaasupuhallin. Muuten, mun mielestä Biltemassa on tosi epäloogisen hyllyjärjestykset. Pah!! Ehkä sen verran voisin taustaa kertoa, että olen aivan sairas Creme Brulee fani. Olen tunnetusti jopa itkenyt hyvän Creme Bruleen vuoksi ja ollaan pitkään mietitty että pitäisi kokeilla tehdä niitä itse varsinkin kun kaikki aina väittää ettei niitä ole vaikea tehdä.

Riksumurulle ilmoitinkin n. kuukausi sitten että jos tulee kirppareilla vastaan semmoisia näppäriä pieniä keraamisia vuokia niin pitää heti mulle ostaa semmoiset. No eikös hän sitten pari viikkoa sitten semmoiset löytänytkin. Riksumuru on kyllä semmonen "koruharakka", jos vaan jotain tarvetta tulee mitä pitäisi kirppareilta löytää, niin eikun vähän vinkkiä hälle niin ei mene kauaa että löytyy tarvittava. Kiitos vaan murmeli!

No täydellisestä Creme Brulee kokemuksesta puuttui enää hyvä resepti ja mikä onkaan nykyään parhain keino se löytää: Google. Hakukenttään "Creme Brulee" ja avot kun räpsähti heti esille Valion resepteistä ohje.
Voin kuulkaa kertoa että aivan SAIRAAN HYVÄÄÄÄÄ!! Olen saanut joskus ravintolassakin huonompaa. Ja totta se on mitä kaikki toitottaa: Tosi helppo valmistaa! Äkkiä nyt kaikki sieltä kaasupoltin ostoksille! =) Matildakin vaan sanoi että "isää isää" = lisää. Amsler, mamma ja iskä: Me tehdään teille niiiin näitä hiihtolomalla.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

















3 kommenttia:

  1. Mutta nyt kiinnostas tietää, että itkitkö? Kostuko silmänurkka, edes pikkasen? :D /amsler

    VastaaPoista
  2. Siis todellakin kostui. Koostumus oli täydellinen vaikka itse sanonkin. Kermainen silkkisen pehmeä sisus ja rapea rouskuva pinta. Liikutuksen kyyneleet virtasivat tälläkin kertaa! :)

    VastaaPoista
  3. Viikko sujuu leikiten, kun tietää mikä makunautinto odottaa...

    VastaaPoista