lauantai 4. helmikuuta 2012

Kotiutumista, kahvia ja kuvia

Nyt ollaan tasan viikko majailtu uudessa kodissa ja ollaan kyllä hyvin kotiuduttu. Eletään vielä muutama viikko aikamoista laatikkoelämää, kun teetetään iso remontti uuteen kotiimme. Laitetaan kaikki viimeisen päälle oman mielen mukaisiksi, vaikka aika hienosti on silmä jo alkanut nykyiseenkin kuosiin tottumaan. Olen nauttinut uudesta ja isosta keittiöstäni ihan täysillä. Kahvinjuontini on tuplaantunut ja huomaan oikein nautiskelevani kiireettömistä aamupaloista. Nytkin taas tekee mieleni kahveeta. Taidanpa laittaa pannun porisemaan!

Ensimmäinen viikko on ollut myös arkirutiinien hakemista ja totuttautumista uusiin tapoihin. Missä oli mikäkin tärkeä tavara ja mihinkäs se on pistetty? Oliko mulla tämmöinenkin? Kuka on vienyt mun tärkeät paperit, vai pakkasinko ne johonkin syvälle? Mihin laitetaan koirien hihnat roikkumaan Missä on mun hammasharjan paikka ja kummasta ovesta kannattaa aamuisin lähteä ulos? 

Pariin ensimmäiseen päivään en myöskään tuntenut minkäänlaista intoa kuvata mitään tai blogata tai feisbuukata. Jotenkin sitä oli niin pyörällä päästään ja yritti vain juurruttaa itseään uusiin asemiin. Riksumurukin kysyi kun ekan kerran nähtiin, että oletko ihan kadonnut kun ei ole mitään kuulunut. =) Enpä olekaan!! Täällä ollaan ja tässä tulee kuulkaa semmoinen kuvapläjäys että Ettien Että!! :) Mahtavaa, aurinkoista ja iloista lauantaipäivää. Pitäkää itsenne lämpiminä tuolla Siperiassa! :)
































3 kommenttia:

  1. Eiiikää toi pöytä :D Naurettii Antin kans ihan täysillä XD

    VastaaPoista
  2. No älä!! Wuupsiiii!!:) Mut hei, se on tosi hyvä yöpöytä! :)

    VastaaPoista
  3. Siis työpöytä! :)

    VastaaPoista