maanantai 20. helmikuuta 2012

Hiihtoloman ensimetrit

Moikkamoiii!! Nyt alkoi meidän perheellä viikon lomailu. Mamma ja iskä vuokrasivat Jämijärveltä ihanan vuokramökin Ainolan ja täällä ollaankin sitten 5 päivää. Mökki on tosi kiva ja käytännöllinen. On helppo olla ja temmeltää koirien ja likankin kanssa. Erityispiirteenä mm. omalla sisäänkäynnillä kodinhoitohuone ja siellä kuivauskaapit, sekä pihassa kahden auton autotalli. Meillä on kotona remontti täydessä käynnissä ja tämän viikon aikana pitäisi siellä valmistua vessan ja kylpyhuoneen kaakelointi sekä keittiön muutostyöt.

Tähän mennessä hiihtoloman kelit ovat suosineet meitä kyllä hienosti. Lunta satoi eilen pari senttiä ja tänään paistoi koko päivän aurinko, eikä pakkastakaan ollut muutamaa astetta enempää. Ollaan ulkoiltu ihan hirmuisesti, mm. laskettu mäkeä, potkukelkkailtu, vedetty toisiamme pulkalla, menty lumisotaa, tehty lumitöitä, käyty pilkillä(eli syömässä eväät järven jäällä...) ja jopa hiihdetty! Ihan parasta ja mukavaa vastapainoa normi arjelle.

Matildakin pääsi tänään ensimmäistä kertaa kokeilemaan suksia, mutta vielä pitää hänen kyllä totutella niihin. Oli kokemus sen verran outo äkkiseltään. Päätettiin Amslerinkin kanssa repäistä pieni hiihtolenkki. Oli kyllä kivaa ja muistutti mieleen sekä kivoja että hirveitä koulun liikuntatuntimuistoja. :) Ja eipä mennyt kauaa niin olin mahallani keskellä latua. Ei se luisteluhiihto sujunutkaan, ylläripylläri, heti niin sujuvasti kuin joskus nuorena ja notkeena. :) En kuitenkaan lannistunut vaan könysin uudestaan pystyyn, katsoin ettei kukaan muu kuin Amsleri nähnyt, ravistelin lumet takista, keräsin itseni ja ylpeyteni rippeet ja jatkoin turvallisesti perinteisellä tyylillä matkaa. Arvatkaa vaan kuinka paljon Amsleri nauroi!!!!!!! :) :)

Joka päivä ollaan myös saunottu, katsottu valokuvia ja tehty yhdessä hyvää ruokaa. Eli ihan parasta lomailua. Huomenna lähdetään käymään Ikaalisissa ja Ikaalisten kylpylässä ja sen semmoista mukavaa. :)

Tässä vielä parin päivän kuvasaldo. Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille ja auringonpaistetta päiväänne!










































4 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille! Näyttää niin mukavalta puuhastelulta. Mäkin haluan hiihtään!!

    -Martse-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Martse muruu! Joo, hiihtäminen oli vähän kivaa taas pitkästä aikaa! Eikun kokeileen vaan! :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää ihanalta! Mä tuun ens viikolla sitte poikkee teillä, kun mulla on loma, halusitte tai ette;) Ei vaineskaa, ollaa yhteydessä?=) PAAALJON terkkuja kaikille!
    F

    VastaaPoista
  4. Tämä selevä! XD Tervetuloa! Palataan asiaan kunhan päästään taas tampereelle! Terkkuja sinne kanssa!! :)

    VastaaPoista