perjantai 13. tammikuuta 2012

Uudet rillit X 2

Moikka moiii ja hyvää viikonlopun alkua! Minä kävin tänään hakemassa upouudet silmälasit, jopa kahdet sellaiset. Specsaverssilla oli sellainen tarjous että osta yhdet saat toiset kaupanpäälle ja niinhän minä sitten tein. Hommasin vielä ensimmäistä kertaa ikinä koskaan kertakäyttö piilareita 30kpl siihen päälle. Nyt on sitten kuulkaa millä nähdä. Pikkasen oli näkö huonontunut, että ihan hyväkin että tuli päivitettyä. Onhan siitä edellisestä näöntarkastuksesta jo yli 4 vuotta.

Niin ja aika halpaa, voin kertoa! Kahdet pokat, linssit, heijastuksen suojaukset molempiin laseihin, näön tarkastus, 30kpl piilolinssejä, piilolinssiohjeistus ja jälkitarkastus yhteensä 290e!!!!!!!!!!! Morjensta päivää ja termosta reppuun! Ensi kerrallakin kävelen suoraan Specsaverssille!

Tässä ensin vanhat ihan vertailun vuoksi. En kyllä kauhean dramaattisesti lähtenyt tyyliä muuttamaan, mutta ainakin omasta mielestä nämä uudet tuntuu ja näyttää ihan erilaisilta. Tässä siis vielä vanhat.


Tässä sitten toiset uudet. Vähän on tuollaiset hipsteri malliset nörttilasit, mutta mulle niistä tulee ainakin Lempi-mummu mieleen. :) Tykkään näistä ihan kauheesti! :)





Sitten ne toiset uudet. Nämä on muuten melkein samanlaiset kuin vanhatkin, mutta nämä on kokonaan muoviset ja näissä on pikkaisen paksumpi sanka. Niin ja tuommoinen Bling Bling tuossa kulmassa.





Tässä vielä kaikki kolme lasia rinnakkain, vanhat alhaalla vasemmalla.


Arvatkaa kuka muu halusi kokeilla laseja??? :) Mukavaa viikonloppua kaikille! Kummat on teistä paremmat?

2 kommenttia:

  1. Molemmat sopivat erinomaisesti. Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kiitos! Hyvää viikonloppua myös sinne!! :)

    VastaaPoista