lauantai 21. tammikuuta 2012

Kuvakulmia lauantailta

Taas tulen kirjoittelemaan vähän päivän kuulumisia vaikka alkaa päivä kääntymään jo yöksi. Pikkulikka tuhisee yläkerrassa, me syötiin navat täyteen paistia, kasviksia ja juustoja, ja nyt onkin hetki koneaikaa ennen nukkumaan menoa.

Tänään ollaan oltu tosi ahkeria. Aamulla touhuiltiin niitä näitä kolmisin ja maleksittiin pitkään sängyssä ennenkun noustiin ylös. Matilda luki itsekseen "Joka naisen niksikirjaa", jonka löysi yöpöydänlaatikostani, ja me Jarnon kanssa pidettiin vielä toista silmäämme kiinni, kuin huijataksemme että tänään nukumme pitkään. Taisi se kello olla sitten 9:00 kun lopulta noustiin. =)

Puolen päivän aikaan lähdettiin sitten Päivi-mummulle kyläilemään. Tiltu jäi iltapäiväksi mummun kanssa ja me iskimme kyntemme muuttolaatikoihin. Löysin lipastoa tyhjentäessäni kirjoittamiani matkapäiväkirjoja ja vahingossa unohduin lueskelemaan niitä useaksi toviksi. Amsler ja Mamma, muistuttakaa että näytän teillekin. Nauroin huutonaurua kun lueskelin meidän kolmen edesottamuksia Budabestissa!!!!

Tässä vielä kuvat kiireettömästä lauantaipäivästä. Siltakatufiilistelyjä, Tiltun asukuvia ja sen sellaista! Mukavaa viikonlopun jatkoa!!

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti