tiistai 24. tammikuuta 2012

Tervehdyskäynti uudessa kodissa

Poikettiin tänään nopeasti ensimmäistä kertaa omilla avaimilla uudessa kodissa. Käytiin sanomassa moi ja nuuskimassa paikkoja. Tiltukin tykkäsi kauheasti. Minä ja Jarno mallailtiin mielessämme huonekalujen paikkoja ja mietittiin mikä tulee mihinkäkin. =)

Ennen tervehdyskäynnille lähtöä, nappasin vanhan kodin pöydältä jo yhden lampun mukaan. Sattui olemaan käsissä vapaata tilaa ja ajattelin jos tulisikin yhtäkkiä akuutti valon tarve. =) Pakattiin myös Matildan kanssa yksi pikku laukku täyteen leluja ja veimme senkin jo uuteen kotiin, tulevaan omaan huoneeseen. Mietittiin että tämä voisi vähän helpottaa hänenkin ymmärrystään koko muuttokäsitteestä yleensä. Aikuisellekin tässä on ihmettelemistä, mitä sitten alle kaksivuotiaalle. :)

Kaikki näytti oikein hienolta ja isommalta mitä muistin. Innolla odotan jo että pääsen täyttelemään keittiön hyllyjä ja tekemään huonekalutetristä!!! Mukavaa viikkoa kaikille!!











4 kommenttia:

  1. Iiiiiik hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  2. hihihihiiii!!! Eikös näytäkkiii?!? :) En malta odottaa!

    VastaaPoista
  3. Hanna Laiho29/1/12 03:27

    Missäs tämä teitin uusi koti sijaitsee? Ja minkälainen koti?

    VastaaPoista
  4. Annalassa on uusi koti! 4h, keittiö, sauna, yhdessätasossa, oma piha, autokatos, ym. Ihana. Rempataan mieleiseksi ja avot! Laitan kyllä postauksen kunhan saan paikat kuntoon! :)

    VastaaPoista