sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Treffit

Lähdettiin mökiltä Jarnon kanssa lauantaina ja lähteissä paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta. Näky mökkitiellä oli aivan tajuttoman huikea!!! Oli pakko pysäyttää auto ja napata kuva pakkaspäivän maisemasta.



Päivä siivoiltiin ja käytiin kaupoilla ja illaksi meillä oli pöytävaraus  Stefans Steakhouse -ravintolaan Kehräsaaressa. Ruoka oli ihan ok, mutta hintoihinsa nähden odotin kieltämättä paljon enemmän. Alkuruuat olivat hyviä. Minä otin California Crabcaken ja siinä oli ihania ja mielenkiintoisia makuja ja Jarno otti Seafood Chowderin. Se maistui ihanalta ja täyteläiseltä vaikkakin keitossa oli muutama simpukankuoren palanen ja naapuripöydästä lähetettiin samainen alkuruoka kuorenpalasten takia takaisin keittiöön. Pääruuaksi me molemmat otettiin härän entrecotea, konjakki-pippurikastikkeella ja vihersalaattia shamppanjavinegretilla.

Minun pääruokani pihvi oli väärällä kypsyydellä ja melkein puolet siitä rasvaa ja sattumaa, ja siltä se maistuikin. Korvaukseksi kohdalleni osuneesta huonosta pihvistä sain vielä ilmaiseksi jälkiruuaksi Creme Bruleen joka oli kyllä niin hyvää että tuli liikutuksen kyyneleet silmiin. Niitä olisin voinut syödä vaikka kolme annosta!!!! Jarno lupasi että käydään Biltemassa ostamassa mulle sellainen pieni ja näppärä kaasupoltinhässäkkäjutska niin voin alkaa itsekin testailemaan paahtovanukkaita. Hyviä ohjeita otetaan vastaan! Niin ja palvelu oli aivan loistavaa ja kohteliasta!! Siitä isot kiitokset vielä tätäkin kautta!

Niin joo ja en ole höperyydessäni unohtanut silmälaseja kotiin vaan testauksessa ovat uudet kertakäyttöpiilolinssit ja Jarnon mielestä näytän ihan omituiselta! =) Ravintolan jälkeen käytiin vielä juomassa Hemmingwayssissa(?) yhdet yömyssyt. Niin ja oltiin kotona jo 22:30.... kröhöm... Ihan riehaannuttiin. =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti